Menu
Utflyktstips

Glädjebilder och valvaka

Söndag och valvaka hemma hos mig och lite lek med katt i snöre och så tittar jag på glädjebilderna från igår när vi firade granne K. Vi hade så himla trevligt och åkte till ett slott på utställning. Här är jag och L-M.

Och det här är före drinkarna. 🙂

Temat som man kan ana var klänning och hatt och jag var helt säker på att jag inte hade någon och var beredd att ge upp när jag hittade den fina lila hatten i en byrålåda.

Jag har typ världens bästa grannar och det är guld värt. Någon man kan prata med och lita på finns alltid nära till hands och jag  försöker vara detsamma. Och så många skratt. Te x när man en tidig morgon tigger en kopp mjölk till kaffet när det krisar eller åker iväg och handlar blommor tillsammans. Eller bara pratar över en kopp kaffe i solen.

Söt som socker.

Min hatt är en goding från Noa Noa som har några år på nacken. Nu kommer jag hålla bättre ordning på den och ge den en plats framme.

Själva slottsturen på Skarhult och visningen av 500 år kvinnohistoria tar vi en annan dag. Jisses vad jag gillar slott och klänningar. Särskilt 1800-talet.

Nu fortsätter kvällen här hemma och jag följer valvakan på teve, får se hur det går? Jag tror det blir jämnt. Väldigt jämnt. Annars inget nytt mer än att jag saknar att blogga och hinna med det varje dag men det går inte. Mer tid tack. Mer tid till allting.♥ Trevlig kväll och må så gott därute!

6 Comments

 • Sabine
  14 september, 2014 at 20:38

  Sikke nogle skønne og livsbekræftende kvinder!!!
  Fantastiske billeder,som man bliver glad af at kigge på:)))
  Hyg!
  Kh Sabine

  Reply
 • Nina
  15 september, 2014 at 00:19

  Håller med Sabine!!!

  Reply
 • Lingon
  15 september, 2014 at 08:00

  Tack fina tjejer!
  Ha en go måndag

  Reply
 • Flipfloppan
  15 september, 2014 at 12:22

  Härligt somriga bilder, ni hade nog bättre väder än vi igår, full storm nästan…Kramen

  Reply
 • A-K
  19 september, 2014 at 09:18

  Underbara glädjebilder! Och du är vacker som en dag i hatt 🙂

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   19 september, 2014 at 09:26

   Tusen tack! <3
   kramar och trevlig helg

   Reply

Leave a Reply