Lingon om.....

mycket

Misstänksamma Selma

Ja, oj vad veckan rusat. Jobb, ryggont, läkarbesök, träffa fina vännen på födelsedagsmiddag, äta gott, upptäcka mcDonalds underbaraFrappekaffegrej, sömnlösa nätter, löpande katthona, ramaskri och åmande.

För att bara sammanfatta det i några ord. Och nu så sitter jag vid ett skrivbord och försöker få huvudet att hålla ihop en stund till, bara ett par timmar snälla….tänker jag.

Kära ekorrhjul!

Det hade varit fint att få kliva av vid en station som innehåller ett vattenhål i form av ett café med mjuka soffor och dämpad belysning och soft musik. Om ett sådant stopp befinner sig längs min väg i dag ansöker jag snällast om att få hoppa ur tåget en liten stund och pausa. 

vänliga hälsningar Lingon

Å andra sidan får jag ju en hel del gjort. Mummel. Må fredagskvällen infinna sig snart. 🙂 Trevlig kväll!

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *