Menu
Lingon om.....

Di Penco och en födelsedag

MIDDA

Torsdagslyx efter jobbet och det innebar middag med Flippis och ett firande i efterskott. Hon var glad som få och det hade något med fotboll att göra. 🙂 Jaja, MFF såklart. Till och med jag har uppmärksammat det.

Vi var på Di Penco i Malmö som ligger strax bakom teatern och käkade godaste italienska pastan. Jag slog till på en frutti di mare och det var supergott och till efterrätt blev det Frappe från McDonalds och en smula flanerande inne på Triangeln där den alldeles utmärkta butiken Slöjd-detaljer har öppnat, hurra! Även Systrarna Grene lockade med fina grejor så jag måste nog tillbaka dit snarast.

Lyx mitt i veckan och vädret var så där magiskt stilla. Ni som känner Malmö vet ju att det blåser nästan jämt men igårkväll var det stilla och kvällssol som värmde. Låg varm kvällssol och vi drack Frappe med vispgrädde och satt på en bänk och bara njöt tills det var dags att gå hem var och en till sig. Grattis fina Flippis!

6 Comments

 • Flipfloppan
  29 augusti, 2014 at 22:21

  Tack för igår igen och vilken fin kväll vi hade. I sanning lyx mitt i veckan, Kramar

  Reply
  • Lingon
   1 september, 2014 at 21:46

   Verkligen!
   kram

   Reply
 • Helena
  31 augusti, 2014 at 14:02

  Det ser verkligen lyxigt ut! Så härligt att få mysa mitt i veckan 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   1 september, 2014 at 21:47

   Lyxigare kan det inte bli. 🙂
   kram

   Reply
 • Fiona
  2 september, 2014 at 01:18

  Låter ljuvligt och ser ljuvligt ut 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   2 september, 2014 at 12:53

   Älskar det stället. 🙂
   kram

   Reply

Leave a Reply