På bordet

Kalas och varm i hjärtat

DSC_0571_1

Så var det söndagskalas och firande av födelsedag! Oj, det låter som värsta journalfilmen när jag börjar så där? Iallafall så blev pojkvännen ett år äldre och vi passade på att fira med tårta och ljus och jag kan bara inte baka maräng har jag konstaterat. 🙂

DSC_0569_1

Tårta, presenter och en mängd av socker och kaffe satte vi i oss och jag hade ingen större fotoanda utan knäppte bara av en snabb bild. Ibland känns det inte så rätt att håva upp kameran på något sätt? Sen, efteråt så ångrade jag mig att jag inte passade på att ta lite skojiga bilder och tramsa med kameran. Men då är det ju för sent.

DSC_0575_1

Den här sötisen kom iallafall med på bild och katterna fixade besöktet fint, trots att en liten söt hund kontaminerat både leksaker och vattenskålar. Herregud? Det luktar ju HUND här?

Och nu är det måndag och jobb och jag saknar Mattis för att vara boendes i olika byar är lite tärande. Det blir så korta intensiva helger, ljuvliga förstås och efterlängtade men alldeles för korta. Korta och lyckliga. Sa jag att veckan gärna får gå snabbt?

Ha en fin måndag kära läsare. ♥

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *