Katter

Bliss

Bandy_07

Åh vad det blir mycket husdjur i bloggen, härligt! Här är några njutningsbilder med morgonljuset. Det är ju finast då vid 8:30 tiden och häromdagen åt jag frukost ute med sällskap.

Bandy_08

Vacker är han, gode Banderas, och full med katthormoner till den grad att han bet mig i armen i går efter att jag fick lyfta ut honom från hemmet. En stelkrampsspruta senare och en öm arm så är vi hyfsat vänner igen men han vill liksom in och göra kattlove med Zelma/Zelda och det går ju inte.

Bandy_12

Så det kan gå. 🙂 Själv är jag fortfarande apförkyld och har masat mig till jobbet och bara att få på riktiga kläder och lämna sunkmjukisvärlden hemma känns som ett stort steg framåt. Så skönt att vara på rätt håll.

Bandy_19

Fridfullt så säg?

Finns det något mer avkopplande än att titta på en katt som tvättar sig?

Bandy_21

Kattmynta finns det ju gott om. 🙂

Bandy_22

Mmmm. Stanna upp.

Trevlig tisdag önskar jag!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *