Lingon om.....

Att säga heej!

Tack för alla hälsningar! Här har vi lilltjejen som undersöker världen. Den nya världen som är ganska spännande.

Hon ska heta Zelda eller Selma, vi har inte riktigt kommit fram till vem hon är än. En rar katt som är mjuk, galet mjuk och ganska bestämd även om hon gillar att gosa och ligga nära. Hon verkar säga…-kör inte med mig alltså. Ni får lyfta upp mig men fråga gärna först och jag kanske säger nej. Riiiispekt!

Klappa och klia går jättebra, hur länge som helst. Så jag är glad, så mysigt vi har det. Tyvärr är jag annars fortfarande eländigt förkyld, den har liksom stannat på mitten och det händer ingenting. Tjock i huvudet och halsen och en röst som påminner om ett troll långt nere i källaren. Vi håller söndag, klappar katt och dricker te. Utanför regnar det stadigt så det känns som det gör inget alls.

Ha en fin söndag!

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *