Utflyktstips

Christiania för första gången – mersmak

3

För att krama ur det sista ur semestern så blev det en tur till Danmark och Köpenhamn och efter en smula ätande och Mollyshoppande så tog vi oss till Christiania. Ett förstagångsbesök för mig och  vi gick in och ut och skjulade under träd och hus allt medan regnet behagade trilla ner på oss som en sval påminnelse en varm dag.

IMG_4116 (kopia)

Vackert blått.

Mycket var vackert och mycket var ganska rörigt men så såg vi inte hela området heller. Jag blev väldigt inspirerad av att man för göra som man vill när det gäller att bygga lite hur som helst och häromkvällen kan det hända att jag faktiskt målade min teve en liten smula. En svart teve är ju jättetråkigt. 🙂 Eller hur?

1

Jag hade velat se mer av Christiania och kanske hört en förläsning eller gått en guidad tur och hört lite mer om samhället och Christianiterna. Alla har sin egen plats och uppgift?

2

Och vem vill inte bo i ett hus med blå trappa, grön dörr och en elefant på verandaräcket? Jag vill. 🙂

Jag åker gärna tillbaka snart igen. ♥

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *