Lingon om.....

Mera grönt och en sorts självförtroendekris

Mera härliga gröna bilder från helgen och dessa har pojkvännen tagit allihopa. 🙂

Och jag, jag vacklar lite i en sorts dimma av obeslutsamhet och att vara ofokuserad. Jag gör fortfarande för mycket saker samtidigt och borde rensa ännu mera i min soppa till liv. Samtidigt har jag det hur bra som helst egentligen. Men jag hinner inte med. Orkar inte. Kroppen orkar inte och inte knoppen heller.

Så kul är jag. 🙂 Men jag hoppas på att kunna boosta mig på olika sätt och komma igen snart. Lite vila, lite tid.

10 Comments

 • Lotta

  Ibland behövs det en paus från allt. Kan räcka med att ta ett steg tillbaka och se på sig själv utifrån. Andra gånger behövs det mer drastiska åtgärder. Men oavsett vilket tror jag du är ett steg i rätt riktning. Du har erkänt att det finns ett problem. All soppa går inte att lösa på en gång. Lite åt gången är bäst.
  Hoppas du lyckas fokusera på det som är viktigast och det som ger dig energi att fortsätta.
  Kram

 • Memelie

  Allt har sin tid och just nu är det som det är. Rensa det där du inte vill göra och behåll godbitarna (åhåhå vad jag är bra på att ge andra råd som jag är helt värdelös på att följa själv inser jag precis… men det är vad jag skulle vilja göra iallafall). Hoppas du lyckas bättre än vad jag gjort hittills och var rädd om dig!

  Varma kramar!!!

  • Lingon

   Skönt att höra att man inte är ensam. 🙂 Men hur ska man få till det liksom?
   Många kramar och må så gott

 • Jeanette

  Finaste Lingon <3 Ibland måste man få distans till sig själv och se vad det är som ger energi och vilket som tar energi. Hoppas det blir bättre snart.
  Många kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *