Lingon om.....

Inte ett enda dugg

Godkväll!

Jag tänkte bara kika in och säga att jag hinner inte med. Ett enda dugg. Alls.

Så konstigt det känns och fel. Bloggen har haltat länge i mina ögon och nu så verkar jag inte ha tid knappt att öppna datorn på kvällarna. Nåja, nåja..jag har för mycket att göra och måste skala bort lite. Men det blir inte bloggen eller pojkvännen. 🙂 Fast en hel del annat som slukar min tid som föreningsarbete och annat onödigt som jag fastnat i.

Det här året skulle bli mitt ego-år, året då jag fick lugn och ro och kunde ta hand om mig själv lite bättre. Året då jag slipper stresskänslan av att jag borde vara på något annat ställe hela tiden. Året då jag kan gå till jobbet och koncentrera mig på bara det och inte allt annat runt omkring som händer.

Jag insåg idag att det inte alls blivit så.

Alltså dags att smida till handling för att förändra. Ändra det till det blir lite mer som jag vill ha det. Mitt liv – min tid. Göra nya saker – skala bort gammalt. Hur svårt kan det vara? Som att deklarera med fem bilagor.

Kramar och hälsningar till er alla därute.♥

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *