Inredning,  Lingon om.....,  På bordet

Nytt sen sist – köket

Godkväll!

Vad tiden rinner iväg va? Och vi har haft en hagelstorm med isiga vindar. Brrrrr.

Jag tänkte visa upp lite nytt som flyttat in i köket på sista tiden och först ut är ett supervackert doftljus som var en födelsedagspresent. ♥ Det är ett grönt härligt woodwick candle.

Den andra lite större grejen är nya rullgardiner i köket. Det känns lite som en test att plocka ner persiennerna och helt byta utseende i fönstret men jag tror det kommer att fungera. Det är söderfönster så jag måste ha nedrullat mest hela dagarna på sommaren och det är ju bra mycket snyggare med rullgardiner. 🙂

Först hade jag tänkt att ha vita med ett försiktigt mönster, kanske något grönt slingrande. Men sen så tyckte jag att det var lika bra att våga något fräckt tyg. Varför inte?

Nu återstår att se om jag plockar ner de gamla gardinerna och gardinstången och kanske ta en bättre bild.

Sista nya grejen är en skärbräda i fint mönster som inhandlades på Iris&Pelle i lördags. Helt onödig pryl och jag undrar lite själv vad som hänt med min prylsmak. Svart och vitt och geometri? 🙂 Hur gick det till? Dock endast i köket och jag tycker det är jättesnyggt. Såklart.

Någon mer som har vårpiffat hemmet lite? Eller drömmer om det?

Själv drömmer jag om mera tid att bara slafsa omkring hemma och det börjar bli dags att planera in sommarsemestern tror jag. Och kanske ett besök av Annerosen? Trevlig kväll.♥

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *