Lingon om.....

Internet tjohoo och Camilla Thulinklänning

DSC_0225_1

Jag har internet igen. 🙂 Och firar det med att lägga ut ett gäng gladbilder från lyxlördagen.

Det är verkligen så tråkigt att inte kunna blogga som jag vill och datorn skriker numera så full med bilder som den är. Mycket har jag att säga såklart men det där med retroaktivt är inte min grej. Fast det kommer att dyka upp mer bilder från helgen, och från min födelsedag för det ska in här i bloggen.

DSC_0226_1

Klänning är en omlottsak från Camilla Thulin som provades på Iris & Pelle. Josanne sköter kameran.

DSC_0227_1

Annars skulle jag gärna prata om fotobollsvåldet, mina tomatfröodlingar, misses fästingar och sånt och hur man bäst pendlar mellan två olika boenden.

DSC_0228_1

Men tills dess får det räcka att swischa runt i en klänning med sladdrigt tyg.

DSC_0229_1

Det var första gången jag provade en Camilla Thulin och gillade så det åkte på ytterligare en eller två stycken men det blev inget köp.

DSC_0230_1

Jag tycker själv att den var superskön att bära och ganska figursmickrande på en rund donna som jag.

DSC_0232_1

Det är väl en del av det som är roligt med kläder tänker jag. Att det finns något för alla och med kluriga snitt och modeller kan man se snygg ut oavsett hur förutsättningarna är. Smal, stor eller mittemellan. 🙂

Vi höres!♥

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *