Lingon om.....

Min outfit för dagen

20140122-143004.jpg

God eftermiddag!

Här har ni mig och jag tror det var länge sedan jag visade mig själv i bloggen? Bäst jag gör det så jag inte bara blir galen kvinna med katt. 🙂 Hej!

Min ständiga favoritoutfit vintertid är en långkofta och helst en Odd Molly såklart. Den här Tanning knit long cardigan kommer jag att slita sönder till sist men förhoppningsvis dröjer det många år tills dess. Den bor här även i magnoliafärgen och har du en lila/blå att sälja till mig så säger jag tjohoo. Helst torlek 2 eller möjligtvis 3 önskar jag mig.

En annan favorit är ju Long lovely knit cardigan som är snarlik i modellen men lite mer chunky och go. Lägg till ett par jeans till koftan och jag är fix och färdig med skönaste stassen.

Fast om jag ska vara ärlig så fryser jag lite lite just nu. Dags att hämta en balja kaffe. Ha det så gott och frys inte där ute.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *