Odd Molly,  Provningar

Shoppiii, shopppaaaa

Godkväll!

Här är det ombyggnad på gång i bloggen och rörigt. 🙂 Men det hindrar ju inte att jag visar upp jackan som reashoppats. Fast det är ju Fiona på bilden om vi ska vara noga.

City camper jacket har varit en önskan sen i höstas och nu är den äntligen här. På mig sitter den lite längre ner på höfterna och den där härliga mudden längst ner gör att det är lätt att hålla värmen. Nu undrar jag bara var jag ska hitta mössan någonstans?

Sen skulle förstås även halsduken gärna få flytta in. Men vi får se…vi får se… 🙂

Tack Fiona för modellandet och jag fick låna dig i kväll.

Jag håller på att bygga om i bloggen igen. Jag vet. Kunde inte låta det vara. Och egentligen är det något helt annat jag skulle göra. Men ibland blir det så där, jag fastnar någonstans och låter energin flöda åt fel håll. Helt medvetet får det bara bli så för jag har lärt mig att ta till vara tillfällena.

Ha lite tålamod med mig så blir det snart snyggare här inne om några dagar. Förhoppningsvis. Trevlig kväll.♥

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *