Lingon om.....

En bakvänd kväll

Ojoj. Ibland blir det så fel. 🙂 Som när en arbetsdag tar slut och jag kommer hem. Läser frustrerat en manual på finska och försöker gissa allt efter som symboler matchar text. Den där långpromenaden som jag var övertygad om att jag skulle göra ersattes av en halv middag bestående av pommes och så råkade jag trampa på Maurice som smög upp bakom mina fötter. 🙁

Men annars är allt bra och jag har inte hunnit skriva någon årssammanfattning än. Jag känner att jag vill tänka efter lite också. Hur var mitt år egentligen?

Kramar och trevlig kväll från tant Klant

2 Comments

  • Fiona

    Hoppsan som det kan bli. Själv tänkte jag att jag borde vara sund nu när det är nytt år och allt men jag har ägnat mig åt chokladfrossa, popcorn och pizza på det…Imponerad över att du kan läsa finska. Jag kan typ bara ”får ej övertäckas” på finska:)
    Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *