Lingon om.....

Gatufoto hm…ja nästan

Efter en sorts minimal arbetsinsats den här måndagen drog jag över sundet till Köpenhamn. Galet nyfiken på reautbudet av Odd Mollysar och framför allt om jag skulle vara sugen på något. 50 % rea både på Illum och Odd Mollys egen butik på Sværtegade, även homekollektionen.

Som ni ser är det galet mycket folk ute och de flesta danskar. Annars brukar svenskarna märkas tydligt på ströget.

Inne på Magazin du Nord.

Ja, ni ser. Inte så kul i all trängsel. Och jag hade egentligen tänkt att bara låtsas som om jag inte varit i Köpenhamn i dag för jag orkade inte fota mollysar. Skjut mig. 🙂

Mina reaspan då? Jo, den grå filten och kudden fanns men det blev inget köp. Den röda lipstick once in a lifetime coat fanns på Illum i stl 1 och 3. Jag provade trean och var sugen men så tycker jag ändå att det är mastiga pengar för ett fantastiskt plagg förvisso, men ändå ett plagg som kanske skulle användas väldigt sällan. Linnea dress är jag förtjust i och provade men tippade heller inte över i köplustcentrum i hjärnan till att jag måste ha den.

På väg hemåt i rulltrappan. Äntligen. 🙂

Vad som inte fanns som jag var sugen på i Odd Mollybutiken var Baby got back jacket, en ullig skinnjacka som jag är lite kär i. Men prislappen påminner mer om det dära nya kamerahuset som jag sparar till så det var ju lika bra det.

Marshall-Stanmore-Speaker-2

Andra skojiga lyxprylar som jag kollade in är den här högtalaren som går att koppla till teve, dator eller iphone. Jag parkopplade mig och spelade via bluetooth direkt i butiken tills expediterna blev lite taggade. Man måste ju testa.

Men vad som egentligen följde med mig hem var ett sängöverkast från Åhléns och ett par gardiner. Där finns ett par underbara vita med svagt rosa prickar på. 199 kr för två stycken och det tipset får avsluta den här sena kvällsinlägget. Gissa om det var skönt att komma hem från stan idag?

Trevlig kväll!

6 Comments

 • Emschen

  Ibland blir det så där att shoppingtermen också tar ledigt. Jag är sån nu eller tja det kanske beror på att jag väntar på att få vår nya säng hemlevererad så jag kan få ordning i sovrummet. 🙂

  Kram

 • Anne

  Lite frånvarande överallt känner jag och börjar läsa i kapp i bloggar trots att jag nyss vaknat och är alldeles luddig 🙂 Jag tycker Maurice är helt genialt – hoppas han uppskattar sin mattes fiffighet
  Kram <3

 • Maria

  Hej.
  Härliga Köpenhamnsbilder!
  Jag är nyfiken på hur Once in a lifetime var i storleken? Vore jättetacksam för info om det, har hört att den är liten…
  Hoppas att du får en fin dag!
  Maria 🙂

  • Lingon

   Hej Maria,

   Det är lite svårt för mig att sia om storleken men om jag som är kort och lite rund skulle köpa en skulle det bli en stl 3 för armslängden är perfekt och det sitter bra över rygg och axlar, även om jag inte kan knäppa i hop den utan ha den som en rock. Stilig som bara den. 🙂
   Kramar och trevlig kväll

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *