Lingon om.....

Greengateoskulden

lattemugg

I flera år har jag hållit mig från att köpa Greengateporslin men häromdagen sprack det och jag kom hem med två lattemuggar som jag är kär i. Enda problemet är att jag vill ha flera, för två muggar är ju för lite när man kan ha fyra? 🙂

Så nu när klockan närmar sig lunch häller jag i mig det sista kaffet och försöker komma på vad dagen ska innehålla? Jag måste nog till jobbet en runda, för något viktigt är glömt. Blommor ska fixas, paket ska slås in.

Gårdagen spenderades mest i bil, ännu en gång upp till sommarhuset för att säga hejdå, tända ljus på gravar och träffa Farbror A. Vi käkade fleskestej med äppelmos och varm rödkål och pratade. För det är farbror A väldigt bra på, och jag med för den delen. 🙂

Sömning katt på fönsterbräda

Dags för mig att sätta lite fart, ha en fin lillejul. ♥

15 Comments

 • Helen

  Hoppas du får en bra lillejul och en strålande jul i övrigt.
  Har idag gjort en Karl-Bertil Johnsson och varit och lämnat mat och julklappar till en familj som behövde hjälp. Engagemang som Facebookgruppen Matkassehjälpen ; ja då är internet som bäst!
  Kändes gott att få hjälpa och att t o m få uppfylla en stor dröm för lilla tjejen i familjen: Att få gå på handbollsmatch.
  Så nu kommer julefriden med start i biofåtöljen och Hobbit 2.
  Kram!

  • Lingon

   Tack detsamma till dig och den där Matkassehjälpen är ju helt underbar. Det är jul det.
   Kramar och ha det allra finast i jul!
   <3

 • Memelie

  Vackra muggar är beroendeframkallande! Där fick jag skrolla fort. Swisch! Men på nästa bild fastnade jag. Din misse är så vacker!!!
  Hoppas du får en härlig jul och ett fantastiskt 2014!

  Kram!!!

  • Lingon

   Visst är de farliga? Jag har en varukorg med lite blandat i på nätet…men men jag skulle inte…. hm?
   Kramar och detsamma till dig! Massa kramar och ha en underbar jul!
   <3

 • Flipfloppan

  Ledsen att behöva säga det, men när du sen har 4 muggar, kommer du på att det kan ju vara trevligt med assietter till, kanske någon riktig kaffekopp med öra och tefat och ja…du förstår…det går liksom bara utför! 😉 Hoppas du haft en fin dag! Kramar

 • Fiona

  Dom är ju så fina! Och riktigt godkända att dricka ur:)
  Så mysigt med middag hos farbror A och fleskestej är ju aldrig fel!
  Önskar dig en riktigt god jul och ha det nu riktigt mysigt imorgon!
  Julkramar<3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *