Lingon om.....

En lyckträff och julsspellista?

God förmiddag!

Söndag och jag har kanske tagit årets mysigaste bild på en kattkram. Sådär lagom efter frukost och jag har julefärger helt oplanerat. Kameran är på stativ och jag får hjälp av en granne att trycka på knappen. Det här blir en print helt klart. Jag är käääääär.

Här är min julspellista och jag hade glömt bort den sen förra året. En som jag tycker är extra fin är nr 19 med Nisse Landgren. Listan är lite traditionell med lugnare julmusik, kör till början och sen ballader och lite blandat.

En lista som jag lyssnat mycket på som är lite mer blandad är den här nedan och kan man annat än älska Rudolf the red nosed raindeer?

Eller ”I want a Hippopotamus for Christmas?” 🙂

Har ni listor? Länka gärna i kommentarsfältet, jag äääälskar julmusik. Nu blir det lite julklappsfix här, någon ska få en stekpanna som just ska slås in som en stekpanna. Eller kan det kanske misstas för ett squashracket? Hm.

Kramar och ha en underbar söndag önskar jag dig!

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *