Menu
Lingon om.....

En lyckträff och julsspellista?

God förmiddag!

Söndag och jag har kanske tagit årets mysigaste bild på en kattkram. Sådär lagom efter frukost och jag har julefärger helt oplanerat. Kameran är på stativ och jag får hjälp av en granne att trycka på knappen. Det här blir en print helt klart. Jag är käääääär.

Här är min julspellista och jag hade glömt bort den sen förra året. En som jag tycker är extra fin är nr 19 med Nisse Landgren. Listan är lite traditionell med lugnare julmusik, kör till början och sen ballader och lite blandat.

En lista som jag lyssnat mycket på som är lite mer blandad är den här nedan och kan man annat än älska Rudolf the red nosed raindeer?

Eller ”I want a Hippopotamus for Christmas?” 🙂

Har ni listor? Länka gärna i kommentarsfältet, jag äääälskar julmusik. Nu blir det lite julklappsfix här, någon ska få en stekpanna som just ska slås in som en stekpanna. Eller kan det kanske misstas för ett squashracket? Hm.

Kramar och ha en underbar söndag önskar jag dig!

11 Comments

 • Helen
  22 december, 2013 at 10:53

  Ja vilken tur att han valde att traska in i ditt liv; det blir så mycket roligare med en katt.
  Har ingen spellista utan kör på gamla hederliga julskivor. Jill Johnsson just idag.
  Hoppas du får en skön julhelg och inte ens jag ska jobba förrän på juldagen.

  Reply
  • Lingon
   22 december, 2013 at 10:57

   Visst är det?
   Och Jill är underbar, tycker hon är verkligen en pärla.
   Ha en underbar Julhelg Helen,
   kramar L

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  22 december, 2013 at 11:27

  Helt fantastiskt sött foto på dig & missemannen <3
  Nä…Har ingen lista att delge tyvärr hihi

  /Julkekram

  Reply
 • Titti
  22 december, 2013 at 11:30

  Bästa bilden!
  Gällande julmusik så är det Magnus Carlsson för min del.
  Kram Titti

  Reply
 • Natascha
  22 december, 2013 at 15:45

  Underbar bild!!!! Blev riktigt glad när jag kom in på din sida.
  Har inte heller någon speciell jullista, brukar leta upp något på Spotify. Kram

  Reply
 • Anne
  22 december, 2013 at 16:34

  Å vilken bild – ni ser alldeles härliga ut och jag förstår att du är kär.
  Saknar dig <3
  Kram

  Reply
 • Tina
  22 december, 2013 at 17:42

  Vilken gosig bild. Lyssnar på all möjlig julmusik men Peter Jöback, Sarah Dawn Finer o Michael Buble är några av favoriterna. Önskar dig en riktig God Jul. Kramisar Tina

  Reply
 • Septemberflikka
  22 december, 2013 at 19:13

  vilken härlig bild!

  Jag kör absolute christmas och Fairytale of NY är en favorite boa.

  kram

  Reply
 • Septemberflikka
  22 december, 2013 at 19:13

  Boa? bla skulle det stå, underbart med autocorrect…

  Reply
 • Linda G
  22 december, 2013 at 20:11

  Fin bild på dig och kissen:) Har en jullåtslista på Spotify jag med. Mina favoriter är Släck ett ljus med Skitarg och Fairytale of New York med Pogues. Den första är väl rätt okonventionell kan man väl lugnt säga;) Kram

  Reply
 • Lingon
  23 december, 2013 at 10:46

  Kramar och hälsningar!
  <3

  Reply

Leave a Reply