Lingon om.....

Alles fine

20131218-124942.jpg

Ciao därute!

Jag ville kika in här och säga att allt är bra, bara bra. Men tempot har varit lite väl högt senaste dagarna och nu tror jag det lugnar sig in mot helgen. Allt är nu färdigt med höstens flyttning av hus och överlåtelse, stridsyxan är nedgrävd på okänd plats och jag kan andas igen. Riktigt lätt. 🙂

Jag hade tänkt att skriva ett blogginlägg med titeln ”it aint over til the fat lady sings”, och så hade jag funderingar på att sjunga lite lagom falskt för er men tanken räcker. Visste ni att uttrycket kommer från en Wagneropera? Någon frågar…..-men är det inte slut snart? – Jodå, när den feta damen sjunger är det slut. En tio minuter lång aria. 🙂

Utöver det jular jag lite, måste till posten ikväll och så dresseras Misemannen, hemmet ser ut som en katastrof och all ren tvätt är mystiskt slut? Men jag är glad. Glaaaaaaaaad. 🙂

Kramar och ha en fin dag!♥

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *