Lingon om.....

Kvällsbilder och en ostbågeformande soffa

Några bilder från ikväll.

Jag älskar de där ljusbubblorna som blir av ljusslingan i granen. Och jag älskar att sitta i min soffa. 🙂 Efter en kväll med massa göromål så sjunker jag extra djupt ner och den är så härligt nedsutten. Den sväljer mig nästan när kuddarna böjer sig hit och dit och det finns nästan inget stöd eller styrsel. Bäst är det nog att ligga i den och när jag har gäster så brukar jag flina lite när de sätter sig. Intet ont anande att den är lite svår att sitta i om man inte bygger upp en mur av kuddar som hindrar kroppen att formas till en liggande ostbåge. Vissa klarar det galant, andra blir lite besvärade men det brukar lösa sig. Eller som brorsonen sa en gång..-Pappaaaaaaa? Varför har inte vi en sån skön soffa hemma? 🙂 Ett gott betyg alltså.

Och så är det dags att gå till posten. ♥

Hohoho, humhum trummelum. Och så hoppas jag att folk blir lite snällare mot varann i största allmänhet. Bara lite mjukare.

Godnatt och vi ses i morgon.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *