Menu
Lingon om.....

Kvällsbilder och en ostbågeformande soffa

Några bilder från ikväll.

Jag älskar de där ljusbubblorna som blir av ljusslingan i granen. Och jag älskar att sitta i min soffa. 🙂 Efter en kväll med massa göromål så sjunker jag extra djupt ner och den är så härligt nedsutten. Den sväljer mig nästan när kuddarna böjer sig hit och dit och det finns nästan inget stöd eller styrsel. Bäst är det nog att ligga i den och när jag har gäster så brukar jag flina lite när de sätter sig. Intet ont anande att den är lite svår att sitta i om man inte bygger upp en mur av kuddar som hindrar kroppen att formas till en liggande ostbåge. Vissa klarar det galant, andra blir lite besvärade men det brukar lösa sig. Eller som brorsonen sa en gång..-Pappaaaaaaa? Varför har inte vi en sån skön soffa hemma? 🙂 Ett gott betyg alltså.

Och så är det dags att gå till posten. ♥

Hohoho, humhum trummelum. Och så hoppas jag att folk blir lite snällare mot varann i största allmänhet. Bara lite mjukare.

Godnatt och vi ses i morgon.

7 Comments

 • Hilde
  18 december, 2013 at 22:08

  Precis så är det här med. Soffan är bästa stället, och mysigt är det med.
  Kram

  Reply
 • Milott
  19 december, 2013 at 06:45

  Åh vilket fint julklappspapper. Var har Du fått tag i det? Har Du varit på Ljusaverkstán i Eslöv och tillverkat ljusen? Herreljus är så fina tycker jag. Kramkram

  Reply
 • Anne
  19 december, 2013 at 06:55

  Din soffa är superskön ju 🙂
  Massa kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  19 december, 2013 at 10:34

  Åh,vilka ljuvliga foto såå stämningsfulla <3
  Hohoho, humhum trummelum till dig mé & vet du – Jag har träffat Tomten fniss …

  /Kram fina du & ha en underbar dag!

  Reply
  • Lingon
   19 december, 2013 at 20:45

   Åhh har du? 🙂
   Kramar och må så gott

   Reply
 • Helen
  19 december, 2013 at 19:08

  Jag tror faktiskt vi kan hoppas på det; tror världen är trött på att vara ett kallt och vasst ställe.
  Go soffa gör hela hemmet; det plus katten =)

  Reply
 • Lingon
  19 december, 2013 at 20:51

  kramar och hälsningar till er alla!

  Reply

Leave a Reply