Arvet och gamla saker

Julpynt förr i tiden

En lite låda med gammalt julpynt, från 30-talet eller äldre. Vill ni se?

En girlang till granen av papper. Sydd och tvinnad.

Änglahår till granen det med.

Julgransljus till att sätta i de där klämmorna i granen.

Julklappspapper med en dikt. Midvinternattens köld är hård……

Till julgransljusen.

Till granen.

En hejdlöst ful halmstake. 🙂

Och till sist lite söta röda klassiker som jag kommer ta fram och använda lite närmre julafton.

Det känns som de här är ganska gamla? Jag vet faktiskt inte när de är i från.

Den här tulpanstaken är en av mina favoriter. Så fint med rött och grönt.

Hela setet. Och jag har mer…..pappersgirlanger med tomtar och mässingsljusstakar. Men jag använder inte allt. Jag har det väldigt olika från jul till jul, lite som jag känner för och just nu är det vit och grön jul.

Dags för mig här hemma att fånga dagen och det innebär fotografering av julmarknad, pyssel med häst och det värsta av allt, mina tulpanlökar har fortfarande inte kommit ner i jorden. Det får bli min första adventtradition, att plantera lökar. 🙂 Fy på mig. I år igen.

Må så gott och ha en skön söndag.♥

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *