Katter

Min nya modell och kattens dag

Min bedårande kattsambo som säger god muuuuuuuurrrrrrrrgon!

Vi har nu haft några veckor tillsammans och ingen ägare har hört av sig så jag hoppas vi får många veckor till. Misse och jag. Nu har jag dessutom en ny fotomodell i huset och eftersom han får mat och springa in och ut som han vill så är det väl en lagom tjänst att ställa upp med?

Ready?

Set……

Go!

Och jag utvecklar någon sorts mystisk fototeknik med matskål i ena handen och kameran i den andra. 🙂

I helgen firas kattens dag och det är många bra erbjudanden hos djuraffärer, veterinärer med mera. Själv ska jag ta mig till lokala Teba och se om jag kan handla foder till en billig peng och bor du i Skåne så vet jag att det säljs mycket fina grejor på Skåneplantor i Staffanstrorp. De har en kattavdelning där med som inte är att leka med.

Men först ska jag iväg och ta hand om en hästbox och känna lite kall luft mot kinderna. Vi ses senare. Ha en fin dag!

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *