Lingon om.....

En liten klänningsprovning & en perfekt julklapp

kla

Trallalaaatralaaatralllaaa….och hon går som en tant. Och hon ler som en tant och hon mår som en tant och hon kläääääääääär sig som en tant ska. Länge leve tanten. 🙂 🙂

Nej jag skojar bara faktiskt om mig själv lite och dessutom menar jag tant i positiv bemärkelse. På bussen hem så fick den där sången i huvudet, och han rööööör sig som en karl ska…. Sen var det hur roligt som helst att hitta på egna varianter.

Klänningen och tunikan jag provar är från Gudrun Sjödén och jag har en blålila period och har varit på jakt efter någon mjuk go klänning att ha under alla mina koftor. Det blev inget köp av någon av dessa men kul med provbilder iallafall och den prickiga klänningen är häftig och grymt mjuk.

bild 3 kopia

De här underbaringarna till nallar säljs till förmån för SOS barnbyar. Priset är 200 kr och för varje nalle går 100 kr till SOS barnbyar, Ernst Kirschsteiger som designat tar ingen royalty och Färg&Form som producerar gör den till självkostnadspris.

Visst är de übersöta? Jag vill själv ha minst en… Nallarna här är fotograferade på Charlotte Trend i Malmö, mitt emot Hansakompaniet i Mattons gamla lokal.

Annars då? Jo, tvättid i kväll och bara massa vardag. Nu ska det hängas strumpor….

Trevlig kväll!

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *