Menu
Lingon om.....

Att få tillbaka orden

Tjoflöjt Lördag!

Mina ord är tillbaka och jag vill babbla lite här. Tänk vad jag bar blivit beroende av att blogga? För när jag låter bli så märker jag alla möjliga saker som jag saknar. Dokumenterandet, fotandet, gemenskapen med er, gnällmöjligheten, kreativa möjlighetshörnan och så mycket mer.

Nu är jag inne på sista tredjedelen av jobbigheter i form av rensning av hus och lite andra bekymmer. Men hallå, sista tredjedelen? Det är ju inte så mycket kvar då. Det kan också hända att jag sa pumpa i kassan på Kids & Friends och köpte mig en ny molly häromdagen. Pumpa genererar 20 % off. Bästa pumpan jag har hört talas om. 🙂

Nu ska det köras några rundor till tippen och Erikshjälpen och sen får jag se vad jag orkar med. Det är ju trots allt lördag.

Kramar och hälsningar L

 ♥

14 Comments

 • Hilde
  12 oktober, 2013 at 10:01

  Vad skönt att orden och du är tillbaka. Du kommer i mål, helt säkert <3
  Kram

  Reply
  • Lingon
   12 oktober, 2013 at 18:57

   Mot målet ja.
   Tack fina du.
   kramar

   Reply
 • Helen
  12 oktober, 2013 at 10:06

  Välkommen tebaks. Blir ju lite som en dagbok, den där bloggen.
  Nej ta det lugnt – det är faktiskt lördag =)

  Reply
  • Lingon
   12 oktober, 2013 at 18:58

   Precis. Och dagbok är bara bra för jag ser att jag gör minsann lite trevligheter.
   kramar och ha en fin kväll

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  12 oktober, 2013 at 10:24

  Ooo..Va härligt -Välkommen tbx/Kram <3

  Reply
  • Lingon
   12 oktober, 2013 at 18:58

   Tack finis.
   Kram

   Reply
 • Anne
  12 oktober, 2013 at 10:39

  Pumpan är very bra 🙂 Nu är det jag som tappat orden och inte riktigt har lust att babbla blogg 😉
  Massa kram och du har jobbat på duktigt – heja dej!

  Reply
  • Lingon
   12 oktober, 2013 at 18:59

   Heja pumpa och vi pratas vid i luren i stället.
   Massa kram

   Reply
 • Titti
  12 oktober, 2013 at 11:02

  Jag tycker om skrivbord nummer 1…liknar det som finns hos mig-oss i Sverige.
  Blogga är svårt att vara utan…..har ju inget internet i huset ännu….bara några få restauranter har det för tillfället.
  Kram Titti som vet hur det är att ”rensa”….

  Reply
  • Lingon
   12 oktober, 2013 at 19:00

   Vet du det lutar åt ettan? 🙂 Hoppas du kommer bra i ordning där nere i värmen.
   Kramis

   Reply
 • Natascha
  12 oktober, 2013 at 12:36

  Bloggar man varje dag så kan jag tänka mig att man saknar det efter tag om man har haft ett litet uppehåll. Kul att orden är tillbaka! Det är alltid lika kul att komma in hit och titta på fina bilder och läsa vad som har hänt dig under dagen.
  Undrar lite nyfiket vilken molly det blev? Kram

  Reply
  • Lingon
   12 oktober, 2013 at 19:01

   Tack fina goa du! Att inte lägga ut bilder eller blogga är tomt, jag behöver det själv verkligen också. Intressant att komma på. 🙂 Det blev en velourklänning i rött, vad heter den nu…..får återkomma.
   Kramar och må så gott

   Reply
 • Katinka
  12 oktober, 2013 at 15:32

  Lycka till med den sista tredjedelen bland de vackra höstlöven. Kram

  Reply
  • Lingon
   12 oktober, 2013 at 19:01

   Tack och visst är det en vacker höst..
   kram!

   Reply

Leave a Reply