Lingon om.....

Att få tillbaka orden

Tjoflöjt Lördag!

Mina ord är tillbaka och jag vill babbla lite här. Tänk vad jag bar blivit beroende av att blogga? För när jag låter bli så märker jag alla möjliga saker som jag saknar. Dokumenterandet, fotandet, gemenskapen med er, gnällmöjligheten, kreativa möjlighetshörnan och så mycket mer.

Nu är jag inne på sista tredjedelen av jobbigheter i form av rensning av hus och lite andra bekymmer. Men hallå, sista tredjedelen? Det är ju inte så mycket kvar då. Det kan också hända att jag sa pumpa i kassan på Kids & Friends och köpte mig en ny molly häromdagen. Pumpa genererar 20 % off. Bästa pumpan jag har hört talas om. 🙂

Nu ska det köras några rundor till tippen och Erikshjälpen och sen får jag se vad jag orkar med. Det är ju trots allt lördag.

Kramar och hälsningar L

 ♥

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *