Inredning

På mitt köksbord – bedårande

Tack ska ni ha för alla synpunkter på skrivborden. Det är ju inte lätt alls och de flesta verkade gilla nr 2 mest. Och jag måste erkänna att nr 1 är min favorit. Så det lutar åt att jag kanske tar båda? Om jag nu inte kan bestämma mig. Jag ska definitivt kolla vilket som har snyggast baksida, har inte tänkt på det alls.

Visst är det bara bedårande? Jag ville tröstshoppa lite på vägen hem och hamnade på Blomsterpigan. Rosorna som är stora är från min egen rabatt och de små är ranunkler i den ljuvligaste färg.

Det känns lite bättre nu och det är så skönt att vara tillbaka på jobbet. Bara göra saker och bara vara, däremellan lite pauser och dumstirra rakt ut i luften och tappa tiden. Men det går framåt tror jag. Vi säger det. 🙂

Greys? Hur kunde hon gå i det elektrifierade vattnet?

Kramar och hälsningar och ha en fin kväll därute♥

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *