Menu
Inredning

På mitt köksbord – bedårande

Tack ska ni ha för alla synpunkter på skrivborden. Det är ju inte lätt alls och de flesta verkade gilla nr 2 mest. Och jag måste erkänna att nr 1 är min favorit. Så det lutar åt att jag kanske tar båda? Om jag nu inte kan bestämma mig. Jag ska definitivt kolla vilket som har snyggast baksida, har inte tänkt på det alls.

Visst är det bara bedårande? Jag ville tröstshoppa lite på vägen hem och hamnade på Blomsterpigan. Rosorna som är stora är från min egen rabatt och de små är ranunkler i den ljuvligaste färg.

Det känns lite bättre nu och det är så skönt att vara tillbaka på jobbet. Bara göra saker och bara vara, däremellan lite pauser och dumstirra rakt ut i luften och tappa tiden. Men det går framåt tror jag. Vi säger det. 🙂

Greys? Hur kunde hon gå i det elektrifierade vattnet?

Kramar och hälsningar och ha en fin kväll därute♥

8 Comments

 • Linda G
  9 oktober, 2013 at 21:42

  Fina blomster. Och fina skrivbord! Tycker båda är lika fina på sitt lilla sätt. Kram!
  (Och ja, Greys blev det:)

  Reply
 • Shopaholic
  9 oktober, 2013 at 21:51

  Underbara blommor 🙂
  Kram fina du!!

  Reply
 • Helena
  9 oktober, 2013 at 22:12

  Så söta blommor! Och skrivborden är fina båda, men så klart väldigt olika i stil. Jag förstår du tycker det är svårt att välja… Vad passar bäst hos dig?
  Kramar

  Reply
 • Flippfloppan
  9 oktober, 2013 at 22:28

  Jättefina blommor. Här är fortfarande kaosaktigt och det ser ut som jag nyinflyttad, men ska få styr på det till helgen, KLem

  Reply
 • Anne
  10 oktober, 2013 at 07:08

  Jag älskar den där blomstersamlingen – listigt att blanda olika i samma färg
  Femtioelva kramar – jag somnade på soffan mitt i The Mentalist 😮

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  10 oktober, 2013 at 14:27

  Så otroligt sött & vackert <3
  /Kram fina du!

  Reply
 • Under mina lockar
  11 oktober, 2013 at 09:19

  Oh, så vackra blommor! Älskar verkligen blommor. Hade gärna haft färska blommor omkring mig hela tiden. 🙂 När det gäller skrivborden tycker jag båda är fina och kan bli fina med liten make over. Nr 1 har mycket förvaring = halleluja! Men kanske lite för lite benutrymme? Jag gillar att sitta med benen på olika sätt när jag sitter och skriver. En tanke bara. 🙂 Trevlig helg! Kram

  Reply
 • Helena
  11 oktober, 2013 at 18:27

  Bord 2 definitivt finast, men det beror ju på var, hur, när. Vacker bukett också. Kram på dig!

  Reply

Leave a Reply