Lingon om.....

Smakråd please…

20131009-113351.jpg

Hej Vänner!

Jag kikar in här lite snabbt och ber om smakråd. Ska jag ha skrivbord nr 1 som är lite robustare och i superfint skick?

20131009-113447.jpg

Eller nr 2 som är lite mer slankt och behöver en makeover?

Jag vet ju hur det ser ut hemma hos mig och vad jag tror men det är svårt. Vilket är finast i era ögon? Tell me!

Just nu är det tungt, jobbigt och eländigt till den grad att jag funderar på att skriva svåra dikter eller visor som är så klagande att jag kommer tjäna pengar på kuppen. Det blir liksom tragikomik och vänds till något roligt i stället.

Det är så syyyynd om maaaaaj..

Jaugh haur så myed att gjoraaaaa….

Di taur aldri sluuuuut….

Ja, och om man spelar en country baklänges?

Då får man hästen och frun tillbaka!

Fast det har jag nog sagt förut.

Nåja.

Ha en fin fin dag så hörs vi lite senare. När jag har fått talcentrum i ordning.

Kramar L

19 Comments

 • Anette

  Nr 2 matchar ju ditt underbara piano!
  Fina båda, dock!
  Skriva av sig är inte fel! Go ahead, Girl! Vi tål det!
  Kramizar

 • Sofia

  Jag har inte heller så gott om ord men jag är väldigt förtjust i skrivbord 1 (2an är med fin har ett snarlikt själv i avlutat 1985-skick) Jag skulle vilja ha ett bibliotek med lite engelsk stil där skulle ett jugend-ek skrivbord passa fint kanske därför jag gillar dessa -men de har ju även bra förvaring?. Var du placerar det avgör nog helt vilket som är bäst Om skrivbord 1 har fin baksida så kan det även vara snyggt att placera ute i rummet inte mot en vägg… Ja titta där fanns det några ord och åsikter! Kramar! (många)

 • Helen

  Jag är ju lite extra förtjust i skrivbord av typ nr 1. Goda barndomsminnen när jag satt och gömd mig/lekte där under farfars.
  Båda är fina så jag förstår att det är svårt att välja.
  Lovar att om dina klagovisor når ut ska jag ladda ner dem.
  Samt rösta på dem på Svensktoppen. 😉

 • solid

  Som den ruinromantiker jag är så skulle jag välja nr 2, torka av och ställa in, just så. Nr 1 är ju även det finfint och går ju att ställa på lite olika sätt. Eller kan du inte ta båda och ha ett som skrivbord och ett som budoirbord, buffébord, bord går ju alltid att klämma in, jag vet.
  Tänker på dig och kramar

 • Maria

  Hmmmm de är ju fina båda två 1:an finns det ju mer plats med i att ha nödvändiga ting MEN kommer du att reta ihjäl dig på när du dammsuger för att man inte riktigt kommer till under…
  Nr 2 finns det ju mindre plats i men är finare trä, smäckrare och mer ovanlig, jag tycker att du ska välja nr 2 <3

  Änglakramar Maria

 • Fröken Abbe

  Tvåan får min röst! Har ett liknande men med svängda smalare ben längst ner. Det målades vitt och vi är supernöjda! Det sväljer otroligt mycket kontorsgrejs!
  Kram

 • Memelie

  Jag förälskade mig omedelbart i nr 2 med de skira, snirkliga benen. Där har säkert någon suttit och skrivit långa kärleksbrev. Sen gillar jag ju saker som liksom behöver lite extra TLC.
  Hoppas du får ditt tidspussel att falla på plats.

  Många kramar!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *