Menu
Lingon om.....

Att åka tåg

20130923-221149.jpgÄsch. Vissa dagar går det sämre att åka tåg? När det är försenat ca 2 timmar och jag missar min anslutning med en minut. En liten minut som blev till 46 istället tills nästa. Jaja. Tid. Mitt liv. I någon sorts pausläge. Tröst finns i tanken av en egen säng inom kort med manglade lakan, jo ni hörde rätt. Manglade och stela och härligt skönt att krypa ner i. Ibland får jag ryck att göra husmorsgrejor även om det är lyx i tid mätt. Fast hellre mangla än att vänta på tåg? Jag ska nog sluta svamla nu. 🙂 Hej från Lund C.

No Comments

 • Milott
  23 september, 2013 at 22:22

  Stackare! Jag manglar faktiskt mina också. Älskar känslan! Kom nu gott hem, vännen! Stor kram

  Reply
 • Tina
  23 september, 2013 at 22:57

  Fy så trist med tågväntan, men du har något riktigt skönt att se fram emot hemma….nymanglat o nybäddat vilken go känsla att få lägga sig i den sängen. Sov o dröm sött. Kramisar Tina

  Reply
 • Hilde
  24 september, 2013 at 06:59

  Skit också! Tur det fanns en god säng som väntade.
  Kram

  Reply
 • Fiona
  24 september, 2013 at 08:22

  Dumma tåg! Jag gissar på signalfel eller löv på spåret…
  Här är en till som manglar:)
  Hoppas du fått sova gott!
  Kramar

  Reply
 • Helen
  24 september, 2013 at 18:41

  Tillbringa tid i Hässlehåla i onödan är verkligen inget man vill!
  Manglade lakan – imponerad!

  Reply

Leave a Reply