Lingon om.....

Säg hej till min nya fotoassistent :)

Hillo!

Det är jag som hjälper Lingon att ta bilder så hon slipper räkna sju mumlande steg från kameran och ändå få en missnöjesrynka mellan ögonbrynen. Det är jag som sätter höjden så att säga, jaaaaag som kommit ut från förrådet och härskar numera i trädgårdsgången.

Kabraaaaaaak. Skörvel, knöööök. Neeeeeeeeeej. Vill inte tillbaka in i förrådet. Hjääääälp. Niiii.

Godkväll! ♥

Det är ju så svårt att fotografera sig själv så jag har tagit till lite hjälp från målarpinnen. Lätt att ställa in längd så jag får med både skor och huvud på bilden. Att jag inte tänkt på det tidigare? Får nog vara lite snäll mot pinnen kanske.

Annars så är det en dag då jag inte har så mycket att säga mer än att jag köpt en anteckningsbok för att få mer ordning på mina tankar och projekt. Det räcker inte alltid med det digitala utan jag behöver mer visuellt och kunna kladda i ett block. Jag kör ett vanligt spiralblock där jag skriver jobbets måsten från ena änden och det privata i den andra. Lätt att hålla reda på hoppas jag.

Min hjärna är lite överlastad så det hjälper mig att skriva långsamt och sakta ner.

Annars får jag väl prova på lite mer Yoga? 🙂

Kramar och trevlig kväll!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *