Lingon om.....

Tant Duktig googlar funktion

dukt

Ja eh….en fortsatt skitig spegel. En outfit som fick mig säga jultomte en gång och så har jag sleevewarmers runt vristerna. Allt för att inte frysa under kvällspromenaden. Egentligen är det inte så kallt men Skånsk fukt det är grejor det. Sänker temperaturen säkert tio grader?

Godkväll förresten! ♥

Idag har varit en vanlig jobbonsdag och bortsett från planer att emigrera till ett annat land så har jag kollat efter regnkläder och vindtäta kläder på nätet. En och annan Mollyjacka lockar också men framför allt vill jag ha lätta, varma och sköna kläder som tål en rask promenad eller joggingtur. Det gör ingenting om de är snygga också. 🙂

1211_0191558f1a-large

Den här fina Odd Molly City Camper Parka är jag sugen på att prova och efter att ha sett Fiona i den korta Bomberjackan så gissar jag på att den här är finfin. 🙂

1211_95a0ce4930-large

Med logga? 🙂

Fast helst önskar jag mig mildare väder.

Och jag menar inte att jag skulle jogga precis i den här jackan. Den är bara lite roligare att visa upp i bild än alla dessa gore-texplagg. Jag rustar mig liksom i tanken för ett varmt pansar och mjukt ska det vara, mot en möjligtvis kall och sträng vinter. En go varm filt att svepa in mig i. Den tanken känns lite bättre.

Kanske skulle jag googla resor i stället? Hm. Eller raggsockar.

Kramar och trevlig kväll! Frys inte där ute.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *