Inredning

Ute flyttar in – i mitt vardagsrum

Godkväll♥

Idag har jag inte hittat på så värst mycket mer än det gamla vanliga så jag tänkte lägga in några bilder från mitt vardagsrum. Fokus har flyttat från uteplatsen in till soffan och jag har visst börjat att titta mera på teve?

Vackra fatet är fylld med rosenblad som jag tar från trädgården och det doftar lite mjukt när jag går förbi. Och vilket fat? På undersidan satt en lapp ”ej för mat”?? Så det får bli dekoration tror jag. Hm?

Hortentsia i mjuka färger i ett Höganäskrus. Blomma av plast och tyg. 🙂

Kanske en bra idé till er som har djur som käkar upp växterna? Fint som snus. 🙂

Själv har jag ett arsenal av konstgjorda blommor för på sommaren bränner det för mycket i mina fönster för att växter ska trivas och på vintern piffar jag gärna upp en orkidée som inte orkar blomma med en fejkblompinne. Eller har på köksbordet när jag är för snål för att köpa blommor på våren.

Just nu gillar jag att ta in från trädgården och förlänga sommaren även om jag pratar om plastblommor. Och så gillar jag nyanser av lila och rosa och mjuka färger. För tillfället. Jag är lite nyfiken på om jag kommer hålla denna stilen fram till julen eller om det kommer en rejäl höstkabrak med kraftiga färger. Lite rotfruktslåda med falukorv och senap i färgväg?

Jag tänker inte så mycket på inredning eller planerar utan det får mest bara bli vad jag känner för som ett infall. Analysen kommer efteråt. 🙂

Ha en fin kväll

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *