Lingon om.....

Break Free Tisdag

DSC_0039

Godkväll♥

Jag har för mycket att göra nu. Och för att bara spänna av lite så gick jag loss på rabatten och rensade plantor och satte ner i grannens. Spontant, oigenomtänkt och inte alls på min lista av att.göra.ikväll. Sen för att skoja till det ännu mer tog jag fram kameran och gjorde en gif. 🙂

Det är liksom det bästa. Att bara få göra saker på infall en liten stund, utan plan och utan krav. Det får mig att må så bra och tack bloggen för det. 🙂

Blommorna är rosa vallmo som jag fått av Flippis och de ser verkligen ut som sallad? Jag är nybörjare på vallmo så det ska bli spännande att se om de kommer tillbaka till våren och blommar.

Efter en stund kom Frasse katt förbi och undrade vad jag höll på med?

Hmmmm? Jag hör en annan katt där bakom mig i buskarna……mmmmmmjjrrrrr.

Detta minspel. 🙂

Och apropå ingenting….om inte det här inlägget hade blivit av hade jag tänkt mig ett med rubriken Räkor & Räkningar och så skulle jag tagit bilder på min räksmörgås och en faktura som skulle betalas i kväll. Jisses. Och så någon historia till det.

Jo. Jag slutar här och ser ett avsnitt True Blood till.

Ha en underbar kväll därute och ta hand om er.♥

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *