Lingon om.....

Mera glamour till mitt liv tack, sa klänningen

rott

Fiona & Flippis.

Det är liksom en sån mellantid just nu. Eftersommarsorgen och hoppfulla tankar om ett extra bad. En extra kaffe i solen. Precis som det skulle ta slut. Och ändå är det för tidigt att glädas åt höstaktiviteter. Det känns fel på något sätt och som om jag förråder sommaren, sviker den om jag tar tag i kalendern och börjar titta på konsert och operakalendern och inte minst biohösten och alla dessa helger.

Jag både vill och inte vill. Kanske helst ligga i soffan och läsa böcker och somna till teven. Eller gå ut och vara lite glammig och träffa människor?

Det finns ju trots allt några klänningar i garderoben som ska luftas. ♥ Så jag gissar väl på att jag får pallra mig ut i höst på lite olika äventyr? Kanske ibland mest för att lufta en klänning och kanske ibland för att det kommer att bli makalöst roligt. 🙂

Jag bara tänker lite högt här. I mellantiden.

Ha en fin fredag vänner.♥

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *