Menu
Lingon om.....

Mera glamour till mitt liv tack, sa klänningen

rott

Fiona & Flippis.

Det är liksom en sån mellantid just nu. Eftersommarsorgen och hoppfulla tankar om ett extra bad. En extra kaffe i solen. Precis som det skulle ta slut. Och ändå är det för tidigt att glädas åt höstaktiviteter. Det känns fel på något sätt och som om jag förråder sommaren, sviker den om jag tar tag i kalendern och börjar titta på konsert och operakalendern och inte minst biohösten och alla dessa helger.

Jag både vill och inte vill. Kanske helst ligga i soffan och läsa böcker och somna till teven. Eller gå ut och vara lite glammig och träffa människor?

Det finns ju trots allt några klänningar i garderoben som ska luftas. ♥ Så jag gissar väl på att jag får pallra mig ut i höst på lite olika äventyr? Kanske ibland mest för att lufta en klänning och kanske ibland för att det kommer att bli makalöst roligt. 🙂

Jag bara tänker lite högt här. I mellantiden.

Ha en fin fredag vänner.♥

5 Comments

 • Vikkan
  30 augusti, 2013 at 14:35

  Fin fredag fina du! <3
  Kram Vikkan

  Reply
 • Anne
  30 augusti, 2013 at 15:02

  Du satte precis ord på mina känslor……..
  Kramar

  Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  30 augusti, 2013 at 15:39

  Visst är det så att man vill njuta så läääänge man kan av de sista strålarna.
  Hösten är mysig men inte riktig än!
  Klart dina klänningar ska ut och lufta sig i höst:))
  Trevlig fredag!
  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  31 augusti, 2013 at 10:56

  Ja…Glamour & Lyx thihi….
  /Kram Annmi

  Reply
 • Helen
  31 augusti, 2013 at 11:53

  Min sån klänning säger detsamma. Plus att jag ska gå ner lite så den slipper känna sig så pressad. =)

  Reply

Leave a Reply