Pyssel+Handiwork

Sånt jag gör en torsdagkväll

httpv://youtu.be/_Vvd_eUmzY4

Godkväll!

Här är en som möblerar om och fixar lite i hemmet. Allt eftersom jag är lite stressad och speedad och minsann så minskar klädhögarna och dammråttan är whippad ända ut i ett källarförråd. Soffpotatisen är på spasemester i Slöinge. Tydligen städar jag mer när jag är stressad? Det ger mig någon sorts lättnad och jag känner att jag har kontroll över tillvaron. Ja, tillvaron i hemmet i allafall. 🙂

red

Fina Odd Mollypinuppan har fått komma upp på garderobsdörren. Innan stod hon i en hylla i hallen men det här är ännu finare. Och så är hon ett lite kärt och sorgligt minne för jag fick henne från Ajabajakids butik när de stängde i Malmö. En era för mig som tog slut och inte minst mina och Josannes härliga eskapader därinne. Men livet går vidare och det finns ju flera butiker att busa i. Som tur är. Köpenhamn nästa kanske? 🙂

Och. Var rädd om era skor därhemma. Det finns hammare…hihi. Kramar och trevlig kväll!

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *