Menu
Lingon om..... / Trädgården

Home is where your story begins

Home is where your story begins.

Visst är det fint? Jag köpte med mig den här lilla påsen, blomkorgen, förvaringssäcken eller vad det nu är. En sak som går att ha till många saker. Texten får mig att bli glad. Jag som är mitt i en eländig arvstvist som varken går att skriva eller tala om här i bloggen. Och så alla dessa gamla ting. Som egentligen inte är mina. Inte min historia. Men ändå ska de hänga med. Kanske. Eller inte. Vad är min historia liksom? När börjar den?

Eller det är fel att säga.. den har ju redan börjat för länge sedan. Kanske skulle jag fråga mig vad som är balansen mellan då och nu och jag.

Men det är komplicerat visst. Släktingar, känslor och så alla dessa ting. Som egentligen är döda ting. Men vi laddar upp dem med minnen, minnesbilder och våra egna känslor varje gång vi ser dom, går förbi eller är i samma rum. Vi laddar upp möblerna. Låter det konstigt? Egentligen är det ju bara en byrå. Eller så är den är mycket mer än så. Hm.

Ja, det är lite sånt jag sysslar med just nu. 🙂 Som inte får plats i bloggen.

Däremot får trädgården plats och nu har jag tagit nya bilder på rabatterna till före och efterinlägget och bloggen är ju en suverän plats för trädgårdsdagbok? Idag blommar min krasse för första gången och jag hoppas plantan hinner ta sig lite innan det blir för kallt. Jag satte den alldeles för sent i år tyvärr så den blir nog bara en liten plutt. Men nästa år…vänta bara…

Kramar L

9 Comments

 • Josanne
  28 augusti, 2013 at 20:53

  <3

  Reply
 • Linda G
  28 augusti, 2013 at 21:19

  Märkligt det där. Att folk ska bli så osams om sånt. Väldigt vanligt tyvärr. Hoppas det löser sig för er. Kram

  Reply
 • Memelie
  28 augusti, 2013 at 21:22

  Ååååå fy!!!
  Arvstvister är verkligen inte kul, för visst är det så att döda ting, saker, prylar, kanske krimskrams för andra, kan vara så starkt förknippat med personer och minnen som fått komma in i det allra innersta av hjärtat för en själv. För dem kan man slåss som en tiger. För när någon bråkar med det som finns där längst in gör det ont, väldigt ONT!!! Ledsen att du måste gå igenom det. Jag hoppas att det löser sig till det bästa till slut.

  Många kramar!!!

  Reply
 • Hilde
  28 augusti, 2013 at 21:42

  Det låter verkligen inget vidare med arvstvist. Jag är helt extrem när det gäller affektionsvärde på något som egentligen är helt döda värdsliga saker, men ändå..
  Kram

  Reply
 • Shopaholic
  28 augusti, 2013 at 21:45

  <3 <3 <3
  Massor av kramar!!

  Reply
 • Lingon
  28 augusti, 2013 at 22:11

  Tack för alla hälsningar och kramar till er alla. <3
  kram

  Reply
 • Flipfloppan
  29 augusti, 2013 at 08:33

  JA, verkligen inga lätta grejor det där, men du är en klok kvinna och det kommer lösa sig på bästa sätt. F ö är påsen väldigt söt och krassen kommer säkert hålla sig tills det fryser och det ska det ju inte göra på läääääänge än!! 😉 KLemar

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  29 augusti, 2013 at 11:07

  Riktigt vacker ”Home is where your story begins” påse …
  Så trist med arvstvist 🙁

  /Kram Annmi

  Reply
 • Vikkan
  30 augusti, 2013 at 14:44

  Det är så fruktansvärt sorgligt att en släktings/närståendes bortgång kan trigga igång folk så de visar sina sämsta sidor.

  Arvstvister är tråkigt och så otroligt onödigt och energikrävande. Hoppas att allt löser sig.

  Kramar

  Reply

Leave a Reply