Menu
Lingon om.....

Bloopers oh ja….

Godkväll! Och jag ber nästan om ursäkt för den här bilden men det är så att min trädgårdsmapp som jag sitter och letar efter, den är mystiskt försvunnen och mina före och efter-bilder från trädgården är väck. Va? Jag har alltså lyckats deleta foldern två gånger om.

Hm.

Och någonstans där får jag för mig att lägga in ett par bloopers här i bloggen i stället. 🙂

Aj am such a pellejöns.

Och trädgårdsbilderna får jag leta vidare efter.

5434119042_4e0bf1f852_b

Det såg iallafall ut så här första våren när snön försvann. En del har hänt sen dess. 🙂

För övrig har jag lite för mycket att göra och hinner inte med bloggen så mycket som jag vill. Men det går ju lite upp och ner med vad man gör. Nu har det promenerats på kvällen, så skönt. Kramar och må väl där ute.

4 Comments

 • Hilde
  27 augusti, 2013 at 22:13

  Hoppas du lyckas hitta bilderna. Jag älskar dina bloopers, så gärna fler 🙂
  Kram

  Reply
 • Emschen
  28 augusti, 2013 at 16:38

  Känner igen det, känner igen det. Fokus ligger inte på bloggen hos mig heller tyvärr.

  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  28 augusti, 2013 at 16:42

  Tycker du är störtskön hihi…
  /Kram Annmi

  Reply
 • Anne
  28 augusti, 2013 at 20:51

  😀
  <3

  Reply

Leave a Reply