Bjooti

Nyklippt på kvällspromenix

Så var håret äntligen klippt och den här gången blev det lite kortare bak än fram. Jag gav min frisör fria händer idag och det blev himla bra. Så skönt att få det gjort.

Framifrån är det på ett ungefär som förut tror jag.

Min granne och jag går kvällspromenad ett par gånger i veckan, ibland med stavar och idag blev det kamera för min del. Det är så sköna kvällar nu och har varit hyfsat varmt och skönt. Bara att njuta och spara upp så mycket som möjligt tänker jag. Innan det blir höst.

Annars så har det varit en lugn och skön hemmafixaredag. Trädgård okej, inomhus kaos. 🙂 Eller så är det tvärtom.

Så såg vi ett hus att bo i med en kul häckentré.

Spela krocket någon? 🙂

Trevlig kväll önskar jag dig som läser.♥

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *