Lingon om.....

Fredagsblandningen och att göra en Ferdinand

IMG_0378 kopia

Pust. Idag var en lång dag? Den började med en föreläsning om Sveriges Radio, public service och lite om hur de jobbar och tänker när det skapas radioprogram, vilket utbud som finns. Intressant.

1

På lunchen smet jag in på Folk och provade Supernatural dress, här i stl 3 och den är fin men inte så fin att jag trillar dit. Att jag inte kan välja färg gör ju inte saken bättre heller. Överraskning för mig var det att det inte är resår i smocken utan det är stumma dekorativa sömmar. Gäller att hitta rätt storlek alltså. 🙂 Sorry för urusel provbild förresten.

IMG_0394 kopia

På vägen till bussen så gick jag in på Glasboden som säljer….begagnat glas och porslin. En fantastisk affär där jag knappt vågar röra mig inne. Det är trångt och påminner mycket om den scenen i Harry Potter när de är i salen med alla profetiorna i glas. Det liksom bågnar runt en.

Massor med fint men jag hittade inga martiniglas som jag var ute efter utan fick snällt återgå till jobbet och några timmars slitande till.

IMG_0416 kopia

Sen var det tänkt att jag skulle festivala på Malmöfestivalens sista dag men ju närmre jag kom desto mindre ork och spring i benen fanns kvar. Istället jagade jag den perfekta kameraväskan och tog mig igenom några butiker tills jag helt enkelt kände för att lämna staden….

DSC_0098 kopia

…..och åka hem och lukta på mina blommor. 🙂

DSC_0095 kopia

En inte helt fel sysselsättning tycker jag och njöt som bara den att få vara i mindre trängsel än i ett hett festivalMalmö.

DSC_0091 kopia

Och nu är det helg. Helg, helg helg! ♥ Andas liksom.

ha en trevlig kväll!

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *