Trädgården

Grävning och en dagens

Godkväll! Det har ju varit uruselt med outfitsbilder här på sista tiden. Mycket för att det går inte att klä på en arm i gips och så har jag mest gått omkring i shorts och sommarkläder. Nu på eftermiddagen har temperaturen sjunkit såpass att en kofta fick komma på för första gången på evigheter.

Överhuvudtaget är kläder inte så roligt just nu för jag viktminskar och kämpar och har fokus på annat. Men rätt som vad det är kommer nog klädlusten tillbaka. Jag ska göra ett inlägg med mina höstmollyfavoriter iallafall. Där finns ju en klänning eller två…

Idag började jag lägga ordning på mina uteplattor, ett ganska dumt projekt. Jag trodde att jag skulle kunna lägga ner en platta som låg fel och sen skulle saken vara biff. Endast en…men så passade den inte i hålet så det blev lite väl mycket jobb att jobba sig inifrån och ut. Nåja, suckelisuck. Och så passade inte sista plattjeflen. 🙁 Då drack jag kaffe istället och ringde en kompis och dumglodde så mycket på plattorna….

Taddaaa! Måste varit ett magiskt telefonsamtal eftersom det bara blev så fint efteråt? Nej jag bara tramsar mig såklart. Armen klarade det här fint för jag lyfter plattorna med en lång kratta som jag för in under. Däremot handleden är lite klen och får ta det försiktigare i fortsättningen.

Lustigt det där med att göra grejor. Jag planerar inte att idag ska jag göra det där i trädgården. Det bara blir om tiden finns, och så får tiden gå tills mat och fikaklockan ringer. Kanske är det frihet för mig, att inte behöva planera mina fritidstimmar? Emellanåt?

kramar och trevlig kväll!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *