Menu
Trädgården

Grävning och en dagens

Godkväll! Det har ju varit uruselt med outfitsbilder här på sista tiden. Mycket för att det går inte att klä på en arm i gips och så har jag mest gått omkring i shorts och sommarkläder. Nu på eftermiddagen har temperaturen sjunkit såpass att en kofta fick komma på för första gången på evigheter.

Överhuvudtaget är kläder inte så roligt just nu för jag viktminskar och kämpar och har fokus på annat. Men rätt som vad det är kommer nog klädlusten tillbaka. Jag ska göra ett inlägg med mina höstmollyfavoriter iallafall. Där finns ju en klänning eller två…

Idag började jag lägga ordning på mina uteplattor, ett ganska dumt projekt. Jag trodde att jag skulle kunna lägga ner en platta som låg fel och sen skulle saken vara biff. Endast en…men så passade den inte i hålet så det blev lite väl mycket jobb att jobba sig inifrån och ut. Nåja, suckelisuck. Och så passade inte sista plattjeflen. 🙁 Då drack jag kaffe istället och ringde en kompis och dumglodde så mycket på plattorna….

Taddaaa! Måste varit ett magiskt telefonsamtal eftersom det bara blev så fint efteråt? Nej jag bara tramsar mig såklart. Armen klarade det här fint för jag lyfter plattorna med en lång kratta som jag för in under. Däremot handleden är lite klen och får ta det försiktigare i fortsättningen.

Lustigt det där med att göra grejor. Jag planerar inte att idag ska jag göra det där i trädgården. Det bara blir om tiden finns, och så får tiden gå tills mat och fikaklockan ringer. Kanske är det frihet för mig, att inte behöva planera mina fritidstimmar? Emellanåt?

kramar och trevlig kväll!

5 Comments

 • Flipfloppan
  11 augusti, 2013 at 20:57

  Fasen vad bra det blev!! 🙂 Och marknaden såg ju för mysig ut. Jag älskar sill och kommer ev åka ganska långt för just det. I morgon eller tisdag, får se.. Klem och fortsatt fin kväll

  Reply
  • Lingon
   12 augusti, 2013 at 10:44

   Sillburgare är mums och jag ångrar så att jag inte tog en repris.
   Hoppas att du får tag på en.
   kram!

   Reply
 • Sanna
  11 augusti, 2013 at 21:11

  Snyggt jobbat bruden. 🙂 Kvinnor kan. Kramis

  Reply
 • Helena
  11 augusti, 2013 at 22:03

  Så fint det blev! Du är duktig du!
  Kramar

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  12 augusti, 2013 at 10:16

  Så fiiiint 🙂
  /Kramar Annmi

  Reply

Leave a Reply