Höör

Att ha ett litet lystmäte

sill

Inte nog med att jag fick kräftor häromdagen, nu har jag också fått den obligatoriska sillburgaren. Guuuud så gott. Smörstekta sillfiléer, finhackad persilja och rödlök och så en sorts god senapssås lite som hovmästarsås. ++++++++

Gott om man gillar sill alltså. 🙂 Och definitivt min största behållning av marknadsdagarna i Höör, nästan så jag vill springa upp en gång till för att ha en sillaburgare i repris.

Mycket folk och ganska perfekt marknadsväder.

Jag kunde bara inte låta bli att fota slänggungan och dessa fladdrande hår och skrik. Om bilder kunde tala så säger denna ihhhhhhhhhhh!

Det såg liksom så roligt ut när skyn plötsligt fylldes av en karusell på vift. Inte den vanliga synen på torget i byn. I flera år har marknaden varit utanför centrum och jag tycker väl att det går bra vilket som. Tråkigt nog måste vissa affärer hålla stängt då marknadsstånden helt skymmer deras skyltfönster och entré. Kanske man skulle ställa stånden mitt på gatan i stället vänt mot butikerna? Tycker jag vore en bra idé. 🙂

Som vanligt dras min blick till allt som har så mycket färg som möjligt och jag måste ta lite bilder på chokladhjulet. Blev inte alls sugen på choklad nu. Inte alls.

 Mera pastellkarusell. 🙂

papp

Lite trötta pappor på det, bigarråer, godis och en man som säljer pappersrullar och får lite problem vid en regnsskur. Bara att torka upp, hihi.

Det var väl det hela för den här gången? Nu ska jag ta mig ett träningspass här hemma och sen får söndagen fortsätta i ett lugnt mak. Jag har sån idiotisk höst-och jobbångest som varat hela veckan. Hur det ska gå med armrehab och sånt. Det kommer naturligtvis gå hur bra som helst men jag ojjar mig ändå, ojoj hur ska det gå. Trams.

Kanske dags att gå och ta den där sillburgaren i repris i stället.

Kramar och ha en fin dag!

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *