Klänningar, tunikor,  Utflyktstips

Snyggobrutta och gyllene skor

guld

Copenhaaaaaagen!

Japp vi var ju där i går, Fiona och jag och vi började direkt med intensiv skoshopping inne på Magazin. Egentligen ville jag ha de högklackade monsterna till vänster men sansade mig och satsade på de fotvänliga till höger av märket Aldo. Som kompis Karen lärt mig är kanadensiskt. 🙂

farg

Mycket av dagen ägnades åt att försöka fota streetstyle men i ärlighetens namn blev det mest rumpor och fötter och en ansenligt antal knän och trottoarkanter. Jag skulle kunna göra ett helt inlägg bara med knän och skor tror jag. Det skulle nog vara ganska roligt. 🙂

 

Fiona, the Queen of Beauty&Body som provar Woodstock long dress och jag bara suckade……..mmmmm vad fint.

Tjusigt!

Själv provade jag Chiffon dress och Triumph jacket och hade som mål att orka igenom alla reaplagg och sen ta en provning av Indian summer. Klänningen fanns kvar i en stl 4 om någon därute är sugen på en. Jackan i stl 3-4.

Mera Köpenhamn och streetstyle..

mat

Efter ett långt besök i Odd Mollybutiken höll jag på att dö av hunger och vi satte oss på närmsta ställe och åt mums och firade sommaren med ett glas bubbel. Klirr!

Mera okynnesfotande. Mera knän och fötter. 🙂

Och eftersom inte allt är vackert så bjuder jag på en dagens dårpippibild där vi ser helt galna ut:) Jag tror vi är inne på Illum och tramsar oss?

Jag hade blivit utlovade lite naket av Fiona som ville vi skulle fotografera oss med en barbröstad hottiman på Abercombie & Fitch men han hade tydligen fikapaus så jag tog en bild av inredningen i stället……det får duga.

…..innan jag fick gå ut för den parfymerade luften är lite för mycket för mig. Jisses, jag börjar nog bli gammal?

indian

Tillbaka på Illum så provade vi lite Odd Molly Indian summer och jag tog nog mest bilder med Fionas kamera så ni får kika hos henne lite senare på provningen. En tröja som verkligen var superfin var den här..

absentee

….Absentee jumper i Mid Red

En bomullströja som gärna fått flytta med hem till lingongarderoben.

fio

Allting gott har ju ett slut och så även vår fina Köpenhamnsdag. Någonstans i närheten av rådhusplatsen och några solglimtar på ansiktet.

fia

Sommarkvällar. Med goda vänner. Finns det något som slår det? undrar jag och är lite varm i hjärtat.

Trevlig kväll och njut av ljuset!

30 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *