Menu
Lingon om.....

Blåa stan

Stockholm och ett välbekant torg att titta ut över. Åt vänster.

Panorama

Rakt fram och där sitter jag och spanar på folk och försöker varva ner lite. Och samtidigt samla kraft till jobbeveckan, hitta den där energin och glädjen som jag vet kommer i morgon. Men just ikväll är det svårt och jag är trött och önskar mig till ett ställe med mindre folk, mindre stim och rörelse.

Det där med inspiration, det går visst upp och ner? Bloggen fyller snart tre år och jag kan inte riktigt greppa alla roliga saker, alla fina kommentarer, alla goa livemöten som den har givit i sitt kölvatten. Ibland har jag mycket att säga, ibland mindre…som idag.

En av mina riktlinjer för bloggen är att den helst ska vara opretentiös för mig. Foto behöver inte vara perfekta, texter behöver inte vara felfria och innehållet får vara tramsigt och ibland seriöst. Som motvikt till yrkeslivet som jag tar på blodigt allvar… 🙂 🙂 Och är en hopplöst duktig flicka som ska prestera så bra så.

Bloggen är som en maträtt. En gryta som jag lagar om och om igen och kryddar lite annorlunda. Allt för att bjuda på något gott och lite spännande. Till dig som läser. Tusen tack för det. ♥

Stockholm har bjudit på sol och värme, den lite kväljande och stickande värmen som kommer innan åska och jag har hunnit besöka både Odd Mollybutiken, där pre fall höll på att packas upp och Mathilde och NK. Tyvärr tog jag inga bilder idag men hey, jag är här ju hela veckan. 🙂 Får se om rean brakar igång om någon dag i butiken?

Ha en fin kväll,

L

19 Comments

 • Septemberflikka
  24 juni, 2013 at 21:52

  Gillar blandningen av sött och surt 😉

  Åhå, så du är här och hälsar på? Kul! Vädret blev ju kalas från en i morse grå himmel. Kan tänka mig att det var varmt inne i stan. Här ”ute” är det ofta lite svalare och ändå var här varmt som rackarn idag.

  kram

  Reply
  • Lingon
   24 juni, 2013 at 22:00

   🙂
   Japp, ett par dagars jobb och jag hoppas att kunna turista lite på kvällarna med promenader i stan.
   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Helena
  24 juni, 2013 at 22:03

  Jag älskar din blogg! Du skapar en fin blandning av vackra foton, vackra texter och kloka tankar, trams och fniss ibland och däremellan massor av värme och kärlek till livet, kläder och vänner! Härligt att följa tycker jag!
  Jag hade gärna njutit av storstan med dig! Titta på folk och ta ett glas vin på en uteservering hade inte varit helt fel. Är också himla nyfiken på prefall och vill se lite rea på riktigt 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2013 at 12:27

   Tack fina du! Jag gillar att blogga och tänker fortsätta såklart. 🙂 Bara i humör för vanlig semester just nu för det verkar som skolavslutning ger den effekten på omgivningen. Tack och massa kram!! Ha en fin tisdag

   Reply
 • Flipfloppan
  24 juni, 2013 at 22:04

  Härliga bilder! Förstår det är splittrat, men rosorna blommar väl fortfarande när du kommer him? Ikväll är himlen rosa nu när jag tittar ut, mycket tjusigt och ja, rätt lag vann!! 😉 Ha en fin vecka i vår vackra huvudstad, Klem

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2013 at 12:29

   Klart det blommar längre, jag är bara i semestermode, jobba liksom? Jag vill ju gå på stan och käka glass. 🙂
   Kram och hoppas du har sol

   Reply
 • Natascha
  24 juni, 2013 at 22:16

  Är bloggen redan tre år!! Jag tycker om dina bilder och det är kul att följa med i ditt liv, både i upp – och nedgångar.
  Stockholm är så fin på sommaren, hade också velat åka upp dit nu! Hoppas du får en fin vecka. Kram

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2013 at 12:28

   Stockholm är underbart och tack att du följer. 🙂 Snart får jag ta och hälsa på i din landsända.
   Kramar och ha en fin tisdag

   Reply
 • Annelie
  25 juni, 2013 at 08:26

  Gillar din gryta med all sköns blandning!
  Min älskade skall upp o trängas i helgen..själv håller jag mig hemma i godan ro med de fyrbenta.
  Ha en fin dag!
  Kram,
  Annelie

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2013 at 12:30

   Det låter skönt det. Njut sommaren. 🙂
   Kramar

   Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  25 juni, 2013 at 11:52

  Förstår precis vad du menar med att hitta ett lugn. Ibland måste man rå sig själv.
  Hoppas du känner dig lite bättre idag och kan njuta lite av Stockholm.
  Din blogg är precis så som en blogg ska vara ( enligt mig) den ska inte vara perfekt, du är du, en blandning av allt, helt perfekt. En go gryta:))
  Tack för du delar med dig och din vardag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2013 at 12:30

   Tack och många kramar och hälsningar!
   <3

   Reply
 • Fiona
  25 juni, 2013 at 12:40

  Gryta är alltid gott:)) Och tre år i bloggvärlden borde ju firas!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2013 at 21:14

   Det ska absolut firas med buller och bång.
   kram!

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  25 juni, 2013 at 15:57

  Jag funnit en favorit i din blogg 🙂 Tycker du skriver så bra & visar ljuvliga foto/Kramar Annmi

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2013 at 21:15

   Tack snälla fina du. <3
   kram

   Reply
 • Helen
  25 juni, 2013 at 19:03

  Intressant jämförelse bloggen som en gryta. Jo så är det ju absolut!

  Reply
  • Lingon
   25 juni, 2013 at 21:15

   En härligt blandad gryta.
   kram!

   Reply
 • Vikkan
  27 juni, 2013 at 12:57

  Sött, salt, surt och beskt…de fyra smakerna som gör en gryta till just en gryta!

  Även om jag är en ganska så ny som följare så hittade jag snabbt charmen i din blogg. Den förför och välter omkull. Och ingen är perfekt som tur är…man är ju bara människa!

  Ser fram emot att följa dig i många år framöver. <3

  Kramar

  Reply

Leave a Reply