Lingon om.....

Blåa stan

Stockholm och ett välbekant torg att titta ut över. Åt vänster.

Panorama

Rakt fram och där sitter jag och spanar på folk och försöker varva ner lite. Och samtidigt samla kraft till jobbeveckan, hitta den där energin och glädjen som jag vet kommer i morgon. Men just ikväll är det svårt och jag är trött och önskar mig till ett ställe med mindre folk, mindre stim och rörelse.

Det där med inspiration, det går visst upp och ner? Bloggen fyller snart tre år och jag kan inte riktigt greppa alla roliga saker, alla fina kommentarer, alla goa livemöten som den har givit i sitt kölvatten. Ibland har jag mycket att säga, ibland mindre…som idag.

En av mina riktlinjer för bloggen är att den helst ska vara opretentiös för mig. Foto behöver inte vara perfekta, texter behöver inte vara felfria och innehållet får vara tramsigt och ibland seriöst. Som motvikt till yrkeslivet som jag tar på blodigt allvar… 🙂 🙂 Och är en hopplöst duktig flicka som ska prestera så bra så.

Bloggen är som en maträtt. En gryta som jag lagar om och om igen och kryddar lite annorlunda. Allt för att bjuda på något gott och lite spännande. Till dig som läser. Tusen tack för det. ♥

Stockholm har bjudit på sol och värme, den lite kväljande och stickande värmen som kommer innan åska och jag har hunnit besöka både Odd Mollybutiken, där pre fall höll på att packas upp och Mathilde och NK. Tyvärr tog jag inga bilder idag men hey, jag är här ju hela veckan. 🙂 Får se om rean brakar igång om någon dag i butiken?

Ha en fin kväll,

L

19 Comments

 • Septemberflikka

  Gillar blandningen av sött och surt 😉

  Åhå, så du är här och hälsar på? Kul! Vädret blev ju kalas från en i morse grå himmel. Kan tänka mig att det var varmt inne i stan. Här ”ute” är det ofta lite svalare och ändå var här varmt som rackarn idag.

  kram

  • Lingon

   🙂
   Japp, ett par dagars jobb och jag hoppas att kunna turista lite på kvällarna med promenader i stan.
   Kramar och trevlig kväll

 • Helena

  Jag älskar din blogg! Du skapar en fin blandning av vackra foton, vackra texter och kloka tankar, trams och fniss ibland och däremellan massor av värme och kärlek till livet, kläder och vänner! Härligt att följa tycker jag!
  Jag hade gärna njutit av storstan med dig! Titta på folk och ta ett glas vin på en uteservering hade inte varit helt fel. Är också himla nyfiken på prefall och vill se lite rea på riktigt 🙂
  Kramar

  • Lingon

   Tack fina du! Jag gillar att blogga och tänker fortsätta såklart. 🙂 Bara i humör för vanlig semester just nu för det verkar som skolavslutning ger den effekten på omgivningen. Tack och massa kram!! Ha en fin tisdag

 • Flipfloppan

  Härliga bilder! Förstår det är splittrat, men rosorna blommar väl fortfarande när du kommer him? Ikväll är himlen rosa nu när jag tittar ut, mycket tjusigt och ja, rätt lag vann!! 😉 Ha en fin vecka i vår vackra huvudstad, Klem

  • Lingon

   Klart det blommar längre, jag är bara i semestermode, jobba liksom? Jag vill ju gå på stan och käka glass. 🙂
   Kram och hoppas du har sol

 • Natascha

  Är bloggen redan tre år!! Jag tycker om dina bilder och det är kul att följa med i ditt liv, både i upp – och nedgångar.
  Stockholm är så fin på sommaren, hade också velat åka upp dit nu! Hoppas du får en fin vecka. Kram

  • Lingon

   Stockholm är underbart och tack att du följer. 🙂 Snart får jag ta och hälsa på i din landsända.
   Kramar och ha en fin tisdag

 • Annelie

  Gillar din gryta med all sköns blandning!
  Min älskade skall upp o trängas i helgen..själv håller jag mig hemma i godan ro med de fyrbenta.
  Ha en fin dag!
  Kram,
  Annelie

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Förstår precis vad du menar med att hitta ett lugn. Ibland måste man rå sig själv.
  Hoppas du känner dig lite bättre idag och kan njuta lite av Stockholm.
  Din blogg är precis så som en blogg ska vara ( enligt mig) den ska inte vara perfekt, du är du, en blandning av allt, helt perfekt. En go gryta:))
  Tack för du delar med dig och din vardag!
  Kram

 • Vikkan

  Sött, salt, surt och beskt…de fyra smakerna som gör en gryta till just en gryta!

  Även om jag är en ganska så ny som följare så hittade jag snabbt charmen i din blogg. Den förför och välter omkull. Och ingen är perfekt som tur är…man är ju bara människa!

  Ser fram emot att följa dig i många år framöver. <3

  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *