Lingon om.....

Miljöombyte och en tuttchock :)

bil

Det kanske inte är så dumt med miljöombyte ändå. Nej du vill ha semester.  Enda problemet är att staden sliter ut mig..hihi. Det finns visst alltid en butik kvar att avverka innan jag trillar ihop på min hotellsäng efter jobbet. Och de stänger så sent de rackarna…och har rea….humpf… Mycket för en stackars lantis att klara av med andra ord.

hood

Jag jobbar och efter fyra på dagarna så går jag omkring och tittar och funderade på att man skulle kunna spela in en kul skutta och hoppa-bild mellan de här formklippta buskarna? Lite som Kalle Anka och hackspetten ni vet. Det var också längesedan jag fotade maskiner i bloggen så det tillåter jag mig också idag. Jag gillar lyftkranar och traktorer och allt med spakar som kan lyfta och vrida. Vidunderligt.

hus

Så har jag sprungit förbi Odd Mollybutiken men där var inte någon rea än så Drömhuset fick ett besök i stället och där finns just drömmar för hus och hem. Sååå mycket fint!

dare

Efter det tänkte jag bulvanshoppa till Fiona men det lyckades inte tyvärr och jag skickade henne en utlovad tuttbild när jag provar remix blouse i en storlek för liten. Ja jag gör mig till…. 🙂 Men har du liten byst och vill ha större så prova denna blus från Odd Molly. 🙂 Bjuder på den.

IMG_9604

För övrigt är huvudstaden varm och het och det borde gå bra att bada. Modet föreskriver kort kjol eller möjligtvis ännu kortare shorts. Oraklet har talat.

Hihi. Jag är nog lite övertrött och ska lägga ner datorskärmen för idag. Trevlig kväll och auf wiederhören.

13 Comments

 • Memelie

  Jahadå. Den blusen får man både jättetuttar och gravidmage i, å det räcker så bra med de jag redan har utan att bättra på ytterligare. Det har jag också konstaterat, tyvärr. Synd, för den rosa med guldtrådarna som kom för några år sedan är så rackarns söt.

  Låter som du roar dig kungligt i huvudstaden iallafall. Å snart har du väl semester och får vara ledig och bara vara också, hoppas jag.

  Kram!!!

  • Lingon

   Hihi. Ja.. 🙂 Jag kan faktiskt ha den om jag går upp en storlek större och flyttar upp bandet en liten liten bit. Gillar också den med lull på.
   kramar och hoppas du har en fin sommar

 • Lina

  Stockholm har verkligen varit hett idag!! Jag höll på att få värmeslag här på eftermiddan så ikväll fick det bli ett dopp i Mälaren. Du får ta grön linje ut till Solviksbadet, det är svalt och skönt för kropp och själ 🙂

  KRAM

  • Lingon

   Det låter superskönt. Jag hade lite planer på att åka ut i kväll men det hängde åska i luften så jag ville inte chansa.
   kram!

 • Karen

  I miss you…
  I miss Stockholm…
  We will have to experience it together again.
  Hopefully sometime in the future 🙂
  For now, enjoy your time in the city.
  Kramar,
  Karen XOXO

 • Annelie

  Toka där, fniss.. Ja, lantisar i storstaden kan knäcka vem som helst! Blir trött o matt bara läsa om det. Är nog mer lik tjuren Ferdinand som sitter under sin korkek o luktar på blommorna..
  Kram,
  Annelie

 • Fiona

  Åter igen underbar br bild på dig och Remixen:)) Nästa gång jag hittar en att prova så är det min tur att bjuda på bild:)
  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *