Lingon om.....

Bara så ni vet..

Bara så ni vet att jag sköter mig. 🙂 Jag gick nogsamt igenom med värdinnan hur singelstatusen såg ut på festen i lördags. Viktiga saker ju när man behöver öva sig i flörtandets konst om inget annat. Som tur var fanns det inte något lämpligt offer för mina tafatta försök så jag drog en lättnadens suck och övergick till att endast vara mig själv med kärleksradarn nedfälld för stunden.

Phuiiiii… 🙂

Jag behöver nog gå en kurs. Eller träffa den rätte. Haha.

kramar och trevlig måndag

13 Comments

 • solid

  Hej!
  Rätt vad det är så trillar han in där i ditt liv eller också så blir det som med S. och mig, en människa som funnits där som en god kollega under en tid och plötsligt inser man att livet vore bra tomt utan den andre vid sin sida. Kärlekens irrvägar är outgrundliga eller nåt sånt.
  Kramar på dig och vilken man skulle inte vilja drabbas av din flörtradar

 • Helen

  Internet Lingon är icke att förakta; där hittade jag sambon. Där kan man träna så man kan flirta IRL sen 😉
  Fast slippa är ju rätt skönt just på fest.

 • Marie

  Det kan hända var som helst och när som helst! Jag sprang (gick) på kärleken under en pw i Slottsskogen och blicken djupt fokuserad i asfalten…Lyckligtvis kände vi varandra sedan innan (någon gång i forntiden) så han ropade tills jag hörde… Så, lite tur och ett öppet sinne så händer det 😉 Internet verkar ju vara en bra grej med även om jag själv aldrig prövat det… Lycka till! Kramar!

 • Maja

  Äh skulle jag vilja säga, sluta att försöka..men det är ju lättare sagt än gjort..Han kommer, när du minst anar det. Lev livet fullt ut under tiden, precis som du ju gör o så frikostigt delar med dig av. Din positivitet o fantastiska personlighet gör dig till den du är. Du bejakar livet o det är attraherande som tusan. Någon kommer endera dagen att upptäcka det o bli så nyfiken att han vill komma närmare inpå för att få reda på lite mer. Oavsett om det är slump, lycka eller ödet..dagen kommer o precis som de andra säger: när du minst anar det.
  Kram!

  • Lingon

   Tack snälla vad gulligt sagt. 🙂 Jag hoppas att han dyker upp någon gång allt.
   kramar och trevlig kväll

 • Linda G

  Hahaha! Du är skön du! Och värdinnan kunde ju gott ha bjudit in några puddingar till dig och Flipfloppan;) Det händer när du minst anar det……Kram!

 • Lingon

  Tack alla fina! Vad rara ni är och visst borde väl Flippfloppan och jag få napp nångång? 🙂
  kramar

 • Vikkan

  Med viss risk för att upprepa det som alla redan skrivit, drömprisen kommer när man minst anar det.

  Å jag vet hur det är. Hade varit singel efter ett 8 års långt förhållande och letade definitivt inte ny partner. Visst tänkte man tanken att man aldrig skulle finna någon igen, men just för stunden var jag väldigt nöjd med mitt liv och njöt i godan ro. Tills den där kvällen då jag träffade en kille i baren, och det ska gudarna veta, Vikkan är ingen partyprinsessa och är sällan ute på galej, men just denna afton var jag det.
  Dock tackade jag nej till killens inviter men han gav sig inte och frågade vart jag var ifrån. Jag berättade vart jag växte upp och han sken upp. Jamen är det du!? Mr x gick ju i samma klass som dig och jag och han var vänner fortsätter han. Nu känner jag väl igen killen i baren. Han har dock mindre hår på huvudet och ett långt pipskägg som han flätat så det var inte helt lätt att sätta namnet på honom.

  Men i vilket fall som helst, han vill att jag ringer min fd klasskompis Mr X och skriver hans telefonnummer på en lapp. Den lappen hade jag i handväskan i en veckan innan jag tog mod till mig och lyfte luren och ringde upp.
  Och på den vägen är det….kärlek uppstod och här är vi idag, hus, ett par i 9 år, gifta i 7 år till hösten, 4:e barnet på gång. Saker sker utav en orsak, det har jag alltid satt min tro till. Så jag är helt övertygad om att Mr Right står och väntar bakom ett hörn och inväntar det rätta ögonblicket att få fånga en fin ros som dig Lingon! <3

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *