Blusar, koftor,  Odd Molly,  Trädgården

Hög på sommaren, reafynd och grävlingstagen

triumph jacket

Jag börjar väl i kronologisk ordning och hoppar tillbaka till igår och Köpenhamnsresan. Ett efterlängtat plagg jag sparat ihop till och som jag trodde skull vara vitt? Men vid provning för femtioelfte gången var det helt klart att powderfärgen var den som tilltalade mig allra mest. Hurra, hurra säger jag för rea. 🙂 Och sätter lite p för shopping på ett tag.

Idag har jag varit och jobbat på annan ort och haft utsikt över havet och längtat efter att sitta på en strand. Vägkanterna är så vackra med hundkexen så jag vill mest stanna överallt och bara ta bilder. Och dessa röda små minivallmo?

På vägen hem ett besök på landet där rhododendron står i blom och för att ni ska få se hur stor just den här är…..

…så tar vi en bild från avstånd. Vilken jätte?

Som tur var hade jag lite sällskap i trädgården för det var ganska svettigt och tufft att gräva i jorden.

Med mig hem följde två irisar, en pion, en kär gammal ros och så lite annat smått och gott. Bilen full med jord såklart. 🙂

Håhåjaja. När ska jag hinna plantera dom då?

Hoppas ni har haft en fin solig dag.

13 Comments

 • Linda G

  Inget dåligt reafynd:) Läcker den där! Och dom där röda vallmoblommorna som växer överallt i vägkanterna det är verkligen skåne för mig:) Kram

 • Shopaholic

  STORT GRATTIS till ditt fina REA-fynd. I Stockholm har jag inte sett att denna serie börjat rea ut särskilt mycket. På Åhlens fanns den på 30% REA, några ex men på Mathilde har man inte dessa med på REAN….
  Fina bilder på rodedendronet…..gigantisk 🙂
  KRAM & ha en fin kväll!

  • Lingon

   Tack! Det är 50% off på allt i Köpenhamn så det var värt en tokresa över sundet.
   Kramar och trevlig kväll du med
   <3

 • Josanne

  Vilket kanonreaklipp! Grattis till det. Och oj vad sugen jag blev på att hojta över till Köpenhamn. Eller ut i naturen och insupa sommaren på riktigt, bortom asfalt.., Kram!

 • Karen

  Triumphantly you found Triumphant on sale; Woo ho0!!! The garden is gorgeous. I hope that you were able to transport some specimens to your garden.
  Kramar,
  Karen XOXO

 • Helena

  Vilket fynd! Du är superfin i den färgen. Även jag (som älskar vitt!) förstår att det blev den istället för vitt! Vilken enorm Rhododendron! Och fortfarande i blomning? Hos oss har de blommat över.
  Kramar

 • Angelin

  Så gøy at du fant den på salg! Den er helt nydelig i pudderfargen:) Så mange vakre blomster du har i hagen din. Der kan man nok gå og bare kikke i timer og drømme seg bort…
  Klem:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *