Trädgården

Tjohoo äntligen!

Jag har blivit med rosenbåge! Och ikväll har jag packat upp ett stort paket från Clas Ohlsson och satt i hop den här fina spaljén. Där finns väldigt mycket fint där just nu i trädgårdsväg, picnic och sommar.

Det känns som om jag har förverkligat en väldigt gammal kär dröm här? Härlig känsla och nu så ska jag bara föreställa mig hur det ser ut när jag har fått upp rosorna på den, och kanske lite klematis och annat fint. Ojojoj. Priset är endast 599 kr och för det får man en väldigt snygg sak i antikvitt.

På ena sidan har jag en Constance Spry och på andra sidan tänker jag sätta kanske Alchemyst, Leverkusen eller någon riktig klättrare som american pillar. Vi får se.

När jag ändå var ute så fick aklejan Nora Barlow vara med på bild. Så himla fin…. 🙂

Nu återstår bara att gå in för kvällen men det är svårt.

Ha en fin kväll önskar jag dig som läser.

9 Comments

 • Memelie

  Men vad fint!!!
  Fick ett litet hjärtknip och mormorsaknad när jag läste ditt inlägg. Min mormor hade en klängros på sin kolonilott som fortfarande tar sig enorma proportioner varje år, trots minimal skötsel numera från vår sida. Min pappa har tagit över kolonin. Men den påminner nåt grymt om henne… sötaste tanten ever. Å doftar fantastiskt!
  Lycka till med dina rosor!!!

  • Lingon

   Åh vilket underbart fint minne. 🙂 🙂
   Jag tackar och hoppas att blomningen i år ska bli lyckad och överdådig.
   Kramar och må så gott

 • Anne

  Å jaaaa fy fabian vad härligt – äntligen 🙂 Det kommer att bli så fint och nu vill jag ju sätta mig på tåget omedelbums!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *