Menu
Trädgården

Tjohoo äntligen!

Jag har blivit med rosenbåge! Och ikväll har jag packat upp ett stort paket från Clas Ohlsson och satt i hop den här fina spaljén. Där finns väldigt mycket fint där just nu i trädgårdsväg, picnic och sommar.

Det känns som om jag har förverkligat en väldigt gammal kär dröm här? Härlig känsla och nu så ska jag bara föreställa mig hur det ser ut när jag har fått upp rosorna på den, och kanske lite klematis och annat fint. Ojojoj. Priset är endast 599 kr och för det får man en väldigt snygg sak i antikvitt.

På ena sidan har jag en Constance Spry och på andra sidan tänker jag sätta kanske Alchemyst, Leverkusen eller någon riktig klättrare som american pillar. Vi får se.

När jag ändå var ute så fick aklejan Nora Barlow vara med på bild. Så himla fin…. 🙂

Nu återstår bara att gå in för kvällen men det är svårt.

Ha en fin kväll önskar jag dig som läser.

9 Comments

 • Memelie
  5 juni, 2013 at 21:49

  Men vad fint!!!
  Fick ett litet hjärtknip och mormorsaknad när jag läste ditt inlägg. Min mormor hade en klängros på sin kolonilott som fortfarande tar sig enorma proportioner varje år, trots minimal skötsel numera från vår sida. Min pappa har tagit över kolonin. Men den påminner nåt grymt om henne… sötaste tanten ever. Å doftar fantastiskt!
  Lycka till med dina rosor!!!

  Reply
  • Lingon
   5 juni, 2013 at 22:04

   Åh vilket underbart fint minne. 🙂 🙂
   Jag tackar och hoppas att blomningen i år ska bli lyckad och överdådig.
   Kramar och må så gott

   Reply
 • Hilde
  5 juni, 2013 at 21:57

  Men åh vad fint det kommer att bli.. Ska bli spännande att se fortsättningen 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   5 juni, 2013 at 22:04

   Hihihi, eller hur?
   kram!

   Reply
 • Flipfloppan
  5 juni, 2013 at 22:14

  Mkt Bra!! 😉 Jag har skaffat mig merarbete i o m att min båge kom på plats…. Klem

  Reply
  • Lingon
   5 juni, 2013 at 22:20

   Samma här.. imorgon måste jag nog gräva lite. 🙂
   kram

   Reply
 • Fiona
  5 juni, 2013 at 23:24

  Tjusigt!
  Kul att både du och Flippis har gått och blivit med ”bågar”:)
  Kramar

  Reply
 • Anne
  6 juni, 2013 at 10:44

  Å jaaaa fy fabian vad härligt – äntligen 🙂 Det kommer att bli så fint och nu vill jag ju sätta mig på tåget omedelbums!
  Kram

  Reply
 • Helen
  6 juni, 2013 at 13:35

  Ljuvligt med rosenbåge!
  En gammal dröm här också men tyvärr har vi ingenstans det funkar i nuvarande trädgård.

  Reply

Leave a Reply