Trädgården

Knoppar, knoppar, rosenknoppar

Det är en sån spännande tid nu. Jag går i väntans tider på mina rosor och spanar varje dag efter nya tecken på den kommande blomningen. Kanske blir den praktfull? Kanske kommer det löss och flygare som äter upp hela busken? Kanske blir det rost på rosen?

Eller så kanske det blir helt underbart? 🙂 Antalet knoppar i buskarna är överväldigande och jag kan knappt våga tänka på hur fint det kommer att bli när de går i blom.

Ikväll är jag både lycklig och vemodig. Glad och ledsen samtidigt. Bitterljuvt? Något är väldigt jobbigt men löser sig nog till sist och däremellan kan jag bara vila och vara. Och försöka hitta min alldeles egna lilla väg. Det kommer att bli bra tänker jag. Bra.

Och gissa om jag kommer att plåga er med rosbilder? 🙂 Massor och det är ett löfte jag tänker hålla. Den här heter Rapsody in Blue och är en lila buskros.

Lovande var ordet.

kramar och trevlig kväll♥

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *