Lingon om.....

Bara en outfit en torsdag

20130530-071904.jpgGod morgon! Påklädd i väntan på värmen. För den kommer väl? Åh. Jag återkommer när kaffenivån i blodet har stigit.

9 Comments

 • Emschen

  Ja men visst är det väl så att värmen kommer? Jag vill ha värme igen! Min kära far brukar hävda att vädret är ungefär två veckor senare än metrologerna så isf kommer värmen till midsommar. haha

  Ha en fin dag!
  Kram

 • Annelie

  Klart värmen kommer! Det är ju sommar.. Igår hade jag altandörren vidöppen hela dagen, å jag satt inne med rinnande ögon, hostade o nös om vartannat, haha.. Sola kan jag glömma men kul för Elvira bus (katten) springa ut o in, upp o ner i äppelträd mm. En ren njutning se henne så lycklig. Smulan (vår vita hund) älskar gräva ner sig i rabatten, hrmm o sola. Rufsa (den bruna) håller koll på ev inkräktare, ha ha. Synd du inte kan ha någon liten sötis hemma hos dig..
  Kram,
  Annelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *