Menu
Lingon om.....

En smula röra

Idag är jag rörig, har röra i huvudet och mycket att tänka på. Så det blir ett blandat blogginlägg med ditten och datten.

Dagen börjar med att jag åker tåg och tar bilder. Och det är minst sagt fascinerande att man kan ta bilder i 180 km/h från en tåg med en mobiltelefon. Helt fantastiskt egentligen. Här blommar spirean med vitt…

Rapsfälten börjar redan att blomma och ljuset var magiskt. Mulet och väldigt klart samtidigt.

the canola fields.

Mycket i huvudet just nu.

…men funderandet blev avbrutet av en trevlig sushilunch med Fiona. <3

På eftermiddagen slängde jag min vildsvinsstek i ugnen, brynd och marinerad med det här. Tack för tipsen alla! 🙂

Medan jag väntade på steken så vankade jag omkring och tittade på mina blommor. De här är i plast. 🙂

Riktiga. .)

Och sen var steken klar. Megamums och alla vegetarianer får ursäkta. Sorry. Men det här var bara mmmm. Jag tror jag ska försöka att köpa på mig mer vilt att ha i frysen.

Trevlig kväll! ♥

7 Comments

  • Linda G
    14 maj, 2013 at 21:27

    Såg ju mumsigt ut det där! Trevligt att få luncha med Fiona:) Kram!

    Reply
  • Anne
    14 maj, 2013 at 21:44

    Å varför tittade jag in just nu???? Magen vrålar och steken ser ljuvlig ut ju.
    Kram å suss gott!

    Reply
  • Flipfloppan
    14 maj, 2013 at 21:51

    Ja, ser otroligt gott ut, härliga tågbilder också, Klem

    Reply
  • Hilde
    14 maj, 2013 at 21:53

    Bilden på dig är så himla fin! Maten ser underbar ut 🙂
    Kram

    Reply
  • Helena
    14 maj, 2013 at 23:42

    Oj, vad rapsfälten har blivit gula! Vackert! Och steken ser ju fantastiskt god ut!
    Kramar

    Reply
  • Karen
    15 maj, 2013 at 05:05

    The photos make me a bit hungry to be on the train again with you. Although we were much to tired to take pictures at 6 in the morning.
    The roast makes me a bit hungry too. YUM!!!
    Miss you,
    Karen XOXO

    Reply
  • Fiona
    15 maj, 2013 at 14:49

    Wow! Vilken stek du tillagat! Tack för lunchen och sällskapet:)
    Kramar

    Reply

Leave a Reply