Lingon om.....

En repris

Hej igen från körsbärsträdet!

Det blev ingen tur till havet idag även om jag var bra sugen. Istället har jag fixat ett gästrum för nästa vecka blir jag invaderad i hemmet och för att slå på stort så har jag kört till tippen ett par gånger idag. En syssla som halva kommunen har ägnat sig åt troligtvis….den stora vårstädningen. Vad har jag mer gjort? Tittat på gamla foto och funderat på om jag hittade min mormorsmors bröllopsfoto? Eller möjligtvis hennes systers? Ni ska få se längre fram i bloggen när jag scannat in flera gamla bilder.

Nu blir det popcornsfix och jag ska prova spela in en film av det hela. Hur man gör perfekta poppisar. 🙂 Annars får det väl bli en beskrivning.

Kramar och trevlig kväll

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *