Lingon om.....

Vilken färg?

20130507-082545.jpgGodmorgon! Jag hittade de här bilderna i mobilen och funderar högt…. -Grå eller vit jacka? Den grå är lite mer året runt och har gladare färger på ryggbroderiet än den vita som å andra sidan är supersomrig och perfekt över en sommarklänning. Hm? 🙂 Nu hade jag ju ingen bild att jämföra med men ändå.

20130507-082936.jpgTisdagen kommer att flyga fort med bilbesiktning, årsmöte och smörgåstårtehämtning. Däremellan ska det jobbas och jag fantiserar om att lägga in ett träningspass mitt i allt. Lite ambitiös får man vara, iallafall på morgonkvisten när allt är möjligt.

Ha en fin tisdag!

11 Comments

 • Linda G

  Skulle också vilja ha den gråa. Syns inte skiten lika bra på heller;) Träningspassen får man nog vara bestämd med, inget man funderar på utan bara bestämmer och kör! Jag ska träna i kväll efter jobbet och nog tar det emot när man kliver utanför salongsväggarna efter 19. Men vad skönt när det är gjort! Försöker peppa dig lite här:) Kram

  • Lingon

   Jag tackar för all träningspepp såklart och du har så rätt så att man måste planera in passen. Bara göra´t. I love pepp!
   Kramar och ha en fin dag!

 • Mimmi

  Ja att det ska vara så svårt det här med färg. Om det var jag då hade jag valt Vitt då får du 2 i en – den blir grå tillslut så mycket som jag smutsar ner mej. Military – svårare, mer begränsad. Då återstår 2 grå eller vit, grå eller vit, grå eller vit, grå eller vit ??
  Praktiska tanten kommer fram – en grå så klart 🙂 då slipper jag övergångsfasen från vitt till grått.

  • Lingon

   Bra tips där….:) Jag får prova lite mera…

   Om någon är sugen så finns den till 20 % på Miinto.se i två små gummors butik.

   Kramar L

 • mirka

  Hej du fina 🙂
  Skickade bilder och mail på fejjan, checka, några mollysar du letat…tror jag..
  trevlig fortsättning på dagen.
  kram,
  mirka

 • Hilde

  Jag säger den vita. Kan jag ha den med två ungar utan att smutsa ner mig, så kan i alla fall du. I dag har jag den till svarta Please och det fungerar hur bra som helst. Så den kan användas till hösten med.. svårt val..
  Kram

 • Annelie

  För mig var det mkt enkelt att välja..färgen de flesta väljer bort. Just det, military är i mina ögon helt outstanding! Den ljusa finns inte för mig, totalt fel.. Å andra sidan är det ju skönt att vi tänker så olika!
  Lycka till i ditt velande!!
  Kram,
  Annelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *