Lingon om.....

premiär!

DSC_0008 kopia

Idag är det dags! 13:00 tänds grillen och så blir vi ett glatt litet gäng. Var och en grillar sitt och någon liten slurk rosé bara för att fira in våren.

DSC_0017 kopia

De här bilderna är från förra sommarens partaj men jag får komma med några nya i kväll kanske. Solen skiner men det är lite småkyligt annars, fast det gör ingenting alls. 🙂

DSC_0020 kopia

Mm. Jag ska prova grilla hel fläskfilé idag, en granne har revben och någon kommer säkert med hederlig varmkorv. Och så lite grönsaker till det och en god sås.

Ja, det låter himla bra. Ändå kan det bli precis hur som helst när man grillar, eller hur? 🙂

Ha en fin söndag!

9 Comments

 • Nena

  Härligt med premiär! Vi var så less på att det blev så lite grillat förra sommaren så vi har redan hunnit grilla 3 ggr i år!
  Kram och smaklig spis!

 • Fröken Abbe

  Oj, vad härligt! Ingen grillpremiär här på ett tag. Tycker inte det är så mysigt att springa in och äta i ett stökigt kök, och uteplatsen är så blåsig. Så jag kollar in hos alla er andra lyllosar och trånar lite och längtar.
  Kram

 • Annelie

  Låter som en perfekt invigning att välkomna våren med!! Vädret är helt fantastiskt! Å jag är lycklig min medicinering äntligen börjar göra lite nytta. Idag första gången jag kunnat sitta i solen o njuta, utan få andnöd, hostanfall, rinnande ögon o näsa. (Åtminstone betydligt bättre..) Jag skriver nuförtiden matsedel i två veckorsperioder. Igår skrev jag premiär till Kristi himmelsfärd. Innan vågar jag inte hoppas på av personliga skäl. Ser dock fram emot när det än blir.
  Önskar dig o de andra en riktigt mysig grillpremiärsdag!
  Kramar,
  Annelie

 • Peggy

  Åh vad mysigt det låter..vi har inte premiärgrillat ännu men hoppas att nästa helg när jag är ledig att det då ska vara dax 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *